Scooter: theorie en praktijk in 1 dag in Schelluinen

Voor de scooter theorie en praktijk in 1 dag slagen in Schelluinen? Wij helpen je de beste kans te maken, zodat je op jouw 16e verjaardag jouw rijbewijs in handen kunt hebben. Het is de snelste manier om hiermee aan de slag te gaan, waarbij onze ervaren docenten en instructeurs ervoor zorgen dat je de grootste kans maakt.

Je volgt eerst onze theoriecursus, die we 7 dagen per week en 2x per dag voor je aanbieden. En ben je bij het CBR geslaagd voor de theorie? Dan volg je de praktijklessen bij een ervaren rijschool in de buurt. Die bereidt je daarmee perfect voor op het praktijkexamen, zodat je ook die snel kunt halen in Schelluinen.

Rijbewijs: de theorie en praktijk

We combineren voor het scooter rijbewijs de theorie en praktijk in 1 dag in Schelluinen. Na de theoriecursus gaan we samen naar de examenlocatie in Schelluinen , die bovendien geldt voor Gorinchem en omgeving. Zo weet je in ieder geval zeker dat je daar ruim op tijd aanwezig bent.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Met onze theoriecursus ben je in één dag geslaagd, net als met de praktijklessen die je daarna volgt. De cursus geven we ’s morgens en aan het eind van de dag. Meteen na de cursus doe je zo snel mogelijk examen bij het CBR, waarmee we ervoor zorgen dat de nieuwe kennis nog zo goed mogelijk in je hoofd zit.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Scooter: theorie en praktijk in 1 dag in Schelluinen

Wil je voor jouw scooter de theorie en praktijk in 1 dag halen in Schelluinen? Wij zorgen ervoor dat je perfect bent voorbereid, waardoor het aan jou in ieder geval niet zal liggen. Kies voor het totaalpakket met de complete cursussen, zodat je de theorie en praktijk allebei in één dag kunt halen.

Vragen over het rijbewijs voor de scooter in Schelluinen? Bel ons op 0634460777 , stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

 

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace