Rijbewijs voor scooter in Den haag

Jouw scooter rijbewijs in Den Haag halen? Wij zorgen ervoor dat je de beste theoriecursus kunt volgen, precies wanneer het jou uitkomt. We organiseren de cursus 7 dagen per week en 2x per dag. Je doet dezelfde middag of de volgende ochtend al examen bij het CBR, waarmee we ervoor zorgen dat de kennis nog goed in je hoofd zit.

De praktijklessen voor het scooter rijbewijs in Den Haag volg je bij een ervaren rijschool bij jou in de buurt. Je hebt bij ons gewoon één aanspreekpunt, terwijl je daarnaast kunt rekenen op ervaren instructeurs die weten waar het CBR op let. Zo ben je goed voorbereid op het theorie- en daarna het praktijkexamen, voor een zo groot mogelijke kans om in één keer te slagen.

Rijbewijs: de theorie en praktijk

Wil je het scooter rijbewijs in Den Haag halen? We bereiden je voor op zowel de theorie als de praktijk. Na de theoriecursus gaan we samen naar het examencentrum in Rijswijk . Zo zorgen we ervoor dat je daar ruim op tijd bent, om je in alle rust nog even verder voor te kunnen bereiden.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Wil je in één dag slagen voor het scooter rijbewijs in Den Haag? We zorgen ervoor dat je in twee keer één dag eerst de theorie en daarna ook de praktijk kunt halen. Zo ben je steeds goed voorbereid, om daarna snel examen te doen en alle kennis toe te passen. En slaag je toch niet in één keer voor de theorie? Dankzij onze slagingsgarantie mag je de theoriecursus gewoon nog een keer gratis komen volgen.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Rijbewijs voor scooter in Den haag

Wil je jouw scooter rijbewijs in Den Haag halen? Wij zorgen ervoor dat je op jouw 16e al op de bromfiets of de scooter mag rijden. Met de theoriecursus en de praktijklessen ben je perfect voorbereid, waardoor het aan jou in ieder geval niet zal liggen.

Vragen over het rijbewijs voor de scooter in Den haag? Bel ons op 0634460777 , stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

 

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace