Scooter rijbewijs in 1 dag: theorie en praktijk in Rijswijk

Jouw scooter rijbewijs in 1 dag? Haal de theorie en praktijk in Rijswijk, zonder dat dit lang hoeft te duren. We organiseren onze theoriecursus 7 dagen in de week en altijd 2x per dag. Zo ben je altijd snel aan de beurt, om daarna meteen examen te doen bij het CBR. Daarna volg je de praktijklessen bij een ervaren rijschool bij jou in de buurt.

Wij zorgen ervoor dat je jouw theorie en praktijk in Rijswijk kunt halen in twee keer één dag. En zou je de eerste keer zakken voor de theorie bij het CBR? Dankzij onze 100% slagingsgarantie mag je de theoriecursus gewoon nog een keer komen volgen. Dat is helemaal gratis, waarmee wij garanderen dat je een volgende keer wel zal slagen.

Rijbewijs: de theorie en praktijk

Ga je voor jouw scooter rijbewijs in 1 dag? Haal de theorie en praktijk in Rijswijk . Na de theoriecursus gaan we samen naar de examenlocatie, waarmee we ervoor zorgen dat je daar ruim op tijd aanwezig bent. Er is niets om je druk over te maken, zodat jij ontspannen bent en veel meer kans maakt om de eerste keer te slagen.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Wij zorgen er voor de theorie en praktijk in Rijswijk voor dat je in één dag geslaagd zal zijn. Dat is ideaal als je op je 16e jouw rijbewijs voor de scooter wilt hebben. In twee keer één dag zorgen we ervoor dat je de theorie en daarna ook de praktijk tot in de puntjes onder de knie krijgt. Inclusief handige ezelsbruggetjes en slimme tips, om meer kans te maken tijdens de CBR-examens.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

rijbewijs in 1 dag: theorie en praktijk in Rijswijk

Wil je jouw scooter rijbewijs in 1 dag halen? De theorie en praktijk haal je bij ons in Rijswijk. Wij organiseren de beste theoriecursus, waarna je meteen examen zal doen. Daarnaast werken we samen met ervaren rijscholen in de buurt. En heb je haast? Dankzij onze spoed-mogelijkheden kun je al binnen 15 dagen de cursus volgen en examen doen bij het CBR.

Vragen over het rijbewijs voor de scooter in Rijswijk? Bel ons op 0634460777 , stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

 

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace