Scooter rijbewijs in 1 dag in Gouda

Jouw scooter rijbewijs in 1 dag halen in Gouda? Wij zorgen ervoor dat je in twee keer één dag eerst de theorie en daarna de praktijk kunt halen. Dat doen we met onze theoriecursus die we 7 dagen per week en 2x per dag voor je aanbieden. En daarna brengen we je in contact met een ervaren rijschool in de buurt, terwijl wij natuurlijk gewoon jouw aanspreekpunt blijven.

Wil je op jouw 16e verjaardag het scooter rijbewijs hebben, om er meteen op weg te kunnen rijden? Wij zorgen ervoor dat je op tijd de theoriecursus volgt en daarna de praktijklessen kunt doen. Zo kun je in twee keer één dag slagen in Gouda, waarna je alles op orde hebt om het rijbewijs zo snel mogelijk te halen.

Rijbewijs: de theorie en praktijk

Wil je het scooter rijbewijs halen in Gouda? Het is belangrijk om zowel de theorie als de praktijk af te ronden. Voor de theorie volg je onze theoriecursus, waarna we samen naar de examenlocatie in Gouda  gaan. Zo zorgen we ervoor dat je er ruim op tijd bent, dus niets om je zorgen over te maken.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Met onze theoriecursus en daarna de praktijklessen ben je steeds in één dag geslaagd. Eerst voor de theorie en daarna voor de praktijk. Zodat je jouw scooter rijbewijs in 1 dag kunt halen in Gouda. Waarbij wij er natuurlijk voor zorgen dat je de handige ezelsbruggetjes leert en dat je weet wat het CBR je zal vragen en waar ze op letten tijdens het praktijkexamen.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Rijbewijs voor scooter in Gouda

Wil je jouw scooter rijbewijs in 1 dag halen in Gouda? Wij zorgen ervoor dat je de beste theoriecursus krijgt. Daarna krijg je praktijklessen bij een ervaren rijschool in de omgeving. Zo ben je geweldig voorbereid, waarbij je steeds één aanspreekpunt hebt. Wij zorgen ervoor dat jij de grootste kans maakt om snel je rijbewijs te halen.

Vragen over het rijbewijs voor de scooter in Gouda? Bel ons op 0634460777 , stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

 

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace