Scooter rijbewijs halen in Ridderkerk

Jouw scooter rijbewijs halen in Ridderkerk? We maken het je graag makkelijk met onze theoriecursus en daarna de praktijklessen. De theoriecursus volg je bij ons. Dat kan al heel snel en gewoon wanneer het jou uitkomt, omdat we die 7 dagen per week en 2x per week organiseren. Voor de praktijklessen brengen we je in contact met een ervaren rijschool bij jou in de buurt.

Wij zorgen ervoor dat je in twee keer één dag eerst je theorie en daarna de praktijk kunt halen. Dat betekent dat je op jouw 16e verjaardag meteen jouw scooter rijbewijs kunt hebben, zodat je direct op de nieuwe bromfiets weg kunt rijden.

Rijbewijs: de theorie en praktijk

Ga je voor het scooter rijbewijs in Ridderkerk en wil je die zo snel mogelijk halen? Wij zorgen er met de cursus voor de theorie en de lessen voor de praktijk voor dat je perfect bent voorbereid. Na de theoriecursus gaan we bovendien samen naar het examencentrum in Barendrecht, zodat je daar ruim op tijd aanwezig bent en jij je niet druk hoeft te maken.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Wil je op jouw 16e meteen gaan rijden op de nieuwe scooter? Of wil je gewoon snel jouw scooter rijbewijs halen in Ridderkerk? Wat de reden ook is, wij zorgen ervoor dat je snel geslaagd bent bij het CBR. Eerst voor de theorie en daarna in één dag voor de praktijk, met praktijklessen door ervaren instructeurs die weten waar je tijdens het examen goed op moet letten.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Scooter rijbewijs halen in Ridderkerk

Wil je jouw scooter rijbewijs halen in Ridderkerk? Wij zorgen ervoor dat je eerst de theorie haalt en daarna de praktijk. Allebei in één dag, waardoor je snel resultaat ziet van de lessen die je volgt. Uiteraard zorgen we voor goede begeleiding, zodat je tijdens de theoriecursus en daarna tijdens de praktijklessen al jouw vragen kunt stellen.

Vragen over het rijbewijs voor de scooter in Ridderkerk? Bel ons op 0634460777 , stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

 

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace