Rijbewijs voor scooter in Rotterdam

Het rijbewijs voor de scooter in Rotterdam halen? Volg onze theoriecursus en daarna de praktijklessen. Met dit complete pakket ben je perfect voorbereid en kun je in twee keer één dag jouw rijbewijs halen. Ideaal als je op jouw 16e verjaardag meteen op de bromfiets of scooter wilt rijden.

De theoriecursus organiseren we 7 dagen per week en 2x per dag. Zo ben je snel aan de beurt, op een moment dat jou goed uitkomt. Je kunt die middag of de volgende dag meteen examen doen bij het CBR, zodat je de nieuwe kennis meteen kunt inzetten en in één keer zal slagen.

Rijbewijs: de theorie en praktijk

Voor het rijbewijs voor de scooter in Rotterdam haal je eerst de theorie en daarna ook de praktijk. De theoriecursus wordt gegeven door ervaren docenten, die je bovendien handige ezelsbruggetjes zullen leren. Na de cursus gaan we samen naar het examencentrum in Rotterdam , waar je ruim op tijd aanwezig bent om je nog even rustig voor te kunnen bereiden.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Wil je in één dag slagen voor jouw scooter rijbewijs in Rotterdam? Wij zorgen ervoor dat je in twee keer één dag kunt slagen voor eerst de theorie en daarna de praktijk. Het is de beste manier om snel jouw rijbewijs te halen, waarbij onze docenten en ervaren instructeurs er alles aan doen om je te helpen.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Rijbewijs voor scooter in Rotterdam

Snel het rijbewijs voor de scooter halen in Rotterdam? Wij zorgen ervoor dat je de beste theoriecursus kunt volgen, met daarna praktijklessen door een ervaren rijschool. Je hebt daarbij gewoon één aanspreekpunt bij ons, zodat je jouw vragen eenvoudig kunt stellen.

Vragen over het rijbewijs voor de scooter in Rotterdam? Bel ons op 0634460777 , stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

 

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace