CBR-gerichte theorie- en praktijk voor de scooter

Om jouw rijbewijs voor de scooter te halen volg je de theorie en daarna de praktijklessen. Tijdens de theoriecursus leggen we je alles uit wat belangrijk is. We behandelen de onderdelen, oefenen met de CBR-vragen en bieden je de ruimte om zelf jouw vragen te stellen. Zo ben je perfect voorbereid op wat je kunt verwachten.

Daarna volg je de praktijklessen, om meteen dezelfde dag praktijkexamen te doen bij het CBR. De lessen volg je bij een rijschool bij jou in de buurt, die we selecteren op basis van hun ervaring en slagingspercentage. Zo weet je zeker dat je perfect bent voorbereidt op het praktijkexamen om jouw scooter rijbewijs te halen.

Meer lezen

Waarom bromo

Benieuwd waarom kandidaten zo graag hun rijbewijs bij ons komen halen? We bereiden je goed voor, bieden de ruimte voor vragen en leren je bijvoorbeeld handige ezelsbruggetjes. Zo ben je goed voorbereid op het theorie-examen en daarna natuurlijk het praktijkexamen. Wij zorgen ervoor dat jij niet meer hoeft te twijfelen.

De theoriecursus en daarna ook de praktijklessen volg je ’s morgens vroeg op de dag, zodat je meteen daarna examen kunt doen bij het CBR. De theoriecursus geven we 7 dagen in de week en 2x per dag. Dat betekent dat je bij ons snel aan de beurt bent, op een tijd en dag die jou natuurlijk goed uitkomt.

  • CBR-gerichte scooter theoriecursus
  • Kennis, inzicht en praktische tips
  • Ervaren cursusdocenten met persoonlijke begeleiding
  • 90% slagingspercentage met 100% slagingsgarantie

* Slaag je niet in één keer voor je scootertheorie? Je mag de theoriecursus gewoon gratis opnieuw komen volgen.

maart 2021
april 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

© 2021 • BROMO   Made by Frontspace

BTW nummer : NL002307233B57
KVK nummer : 80882021