Scooter theorie in één dag

Jouw scooter theorie in één dag halen? Het is de snelste weg naar jouw scooterrijbewijs. Met onze CBR-gerichte theoriecursus, waarmee we je alles leren dat je moet weten om de theorie in één keer te halen. Je volgt ’s morgens de theoriecursus, om ’s middags meteen examen te doen.

En heb je de theorie al in je zak of wil je daarna meteen door met de praktijk? Met onze pakketten kies je voor de beste praktijklessen, door ervaren instructeurs. Kies voor het complete pakket voor jouw scooter rijbewijs, speciaal voor onze theoriecursus of voor praktijklessen in één dag.

Meer lezen

CBR-gerichte theoriecursus voor de scooter

Je volgt een CBR-gerichte theoriecursus, speciaal voor de scooter. We leren je ’s morgens of ’s middags in 5 uur alles wat je moet weten om het CBR-examen voor de scooter succesvol af te leggen. Onze ervaren docenten behandelen alle belangrijke onderwerpen en leren je handige ezelsbruggetjes die je kunt gebruiken. Heb jij je aangemeld voor onze theoriecursus voor de scooter? Wij gaan ermee aan de slag. We reserveren het theorie-examen bij het CBR en zorgen ervoor dat je alle informatie ruim op tijd van ons ontvangt. Tijdens de theoriecursus voor de scooter leggen we je alles uit, houden we meerdere pauzes en zorgen we natuurlijk voor een lekkere lunch.

Waarom bromo

Benieuwd waarom anderen graag hun theoriecursus bij Bromo volgen? Onze ervaren docenten behandelen alle onderwerpen waar het CBR je naar zal vragen. We nemen de theorie met je door, oefenen met de vragen en staan extra stil bij de onderwerpen die je lastig vindt. Wij zorgen ervoor dat jij in één keer slaagt voor je scooter theorie.

We leren je handige ezelsbruggetjes en laten je oefenen met de vragen zoals het CBR je die ook zal stellen. Dat betekent dat je het allemaal een keer gezien hebt, om je daar minder zorgen over te hoeven maken. Natuurlijk leren we je de scooter theorie op een manier dat het blijft hangen, zodat je er ook in de praktijklessen weer veel aan hebt.

maart 2021
april 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

© 2021 • BROMO   Made by Frontspace

BTW nummer : NL002307233B57
KVK nummer : 80882021