Snel je scooter rijbewijs halen in Maarssen

Wil je snel je scooter rijbewijs halen in Maarssen? Wij zorgen ervoor dat je in 1 dag kunt slagen voor de theorie. En heb je die eenmaal op zak? Daarna kun je ook in 1 dag de praktijk halen. Zo werk je lekker snel toe naar het rijbewijs, waarmee je zelfstandig de weg op kunt op de scooter waar je van droomt.

Dus kun jij eigenlijk niet meer wachten om te gaan rijden? Of wil je dat meteen doen zodra je de leeftijd daarvoor hebt? Wij hebben de CBR-examens alvast voor je gereserveerd. Zo zorgen we ervoor dat je meteen na je cursus of de praktijklessen aan de beurt bent. In de meeste gevallen dezelfde middag al, zodat de kennis nog vers in je geheugen zit.

Rijbewijs: de theorie en praktijk

Wil je jouw scooter rijbewijs halen in Maarssen en daarvoor de theorie combineren met de praktijk? Je doet eerst onze theoriecursus, die je krijgt van ervaren docenten. Zij leggen je uit over de verkeersregels, de voorrangsregels, de verkeersborden en over al het andere dat je moet weten. Bovendien krijg je een aantal handige tips en tricks mee en oefen je met de vragen zoals het CBR die stelt.

Daarna ga je door met de praktijk. De praktijklessen volg je bij een ervaren rijschool bij jou in de buurt. De instructeurs leren je goed te kijken en zorgen ervoor dat je de scooter netjes onder controle hebt. Zo kun je veilig door het verkeer gaan, iets dat het CBR graag van je wil zien op het examen.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Met onze theoriecursus en daarna de praktijklessen kun je in 2x één dag slagen voor jouw scooter rijbewijs in Maarssen. Het is de snelste manier om dit te doen. Bovendien slaagt 90% van onze kandidaten meteen de eerste keer voor de theorie, zodat je daar een uitstekende kans voor maakt.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Rijbewijs voor scooter in Maarssen

Wil je snel jouw scooter rijbewijs halen in Maarssen? Wij zorgen ervoor dat je eerst de theoriecursus kunt volgen, om daarna meteen examen te doen. Dat geldt ook voor de praktijklessen, waarna de instructeur met je meegaat naar het examencentrum in Utrecht . Daar krijg je natuurlijk nog een paar handige tips en tricks.

Vragen over het rijbewijs voor scooter in Maarssen? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace