1 dag cursus theorie voor de scooter in Rijswijk

Met onze 1 dag cursus theorie voor de scooter in Rijswijk snel jouw theorie-examen bij het CBR halen? Wij bereiden je goed voor op wat je bij het CBR kunt verwachten. Onze ervaren cursusdocenten kennen de handige ezelsbruggetjes, beantwoorden al jouw vragen en nemen de theorie goed met je door. Bovendien oefenen we met de vragen zoals je die ook tijdens het examen krijgt, zodat je die al een keer hebt gezien.
Wij begrijpen hoe jij je wilt voorbereiden, dus organiseren daarvoor 7 dagen in de week en 2x per dag onze theoriecursus. Zo zorg je er in 1 dag voor dat je precies weet wat je moet weten. En sterker nog, je kunt ’s morgens onze theoriecursus volgen en dezelfde middag al examen doen om daar in één dag voor te slagen.

CBR-gerichte theoriecursus voor de scooter

Zoek je een theoriecursus voor de scooter? Met onze 1 dag cursus theorie voor de scooter in Rijswijk krijg je de theorie uitstekend onder de knie. We leggen je uit wat belangrijk is, oefenen met de vragen en zorgen ervoor dat je net als 90% van onze andere kandidaten in één keer kunt slagen. En lukt dat niet? Dankzij de 100% slagingsgarantie kun je de cursus gewoon nog een keer volgen, en dat helemaal gratis.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Zoek je de beste manier om in één dag te slagen voor jouw theorie voor de scooter? Met onze 1 dag cursus theorie voor de scooter in Rijswijk maak je daarop de grootste kans. We beginnen ’s morgens al vroeg (7:00 uur), zodat je dezelfde middag al examen kunt doen en daarna meteen door kunt met de rest van jouw rijopleiding.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
Zwolle: Punterweg 7C Zwolle
juni 2021
juli 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

1 dag cursus theorie voor de scooter in Rijswijk

Ga je voor onze 1 dag cursus theorie voor de scooter in Rijswijk ? We beginnen vroeg, om alles met je door te nemen en bijvoorbeeld te oefenen met de CBR-vragen die je kunt verwachten. Daarna gaan we samen naar de examenlocatie in Rijswijk , waar je ruim op tijd aanwezig bent om je nog even in alle rust voor te kunnen bereiden. 

Vragen over onze 1 dag cursus theorie voor de scooter in Rijswijk ? Bel ons op telefoonnummer 0634460777 , stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace