Dagcursus theorie voor de scooter in Den Haag

Een dagcursus theorie voor de scooter in Den Haag gezocht? Wij organiseren de theoriecursus waarmee jij je perfect voorbereidt op het CBR-examen en de vragen die je daar kunt verwachten. Wij zorgen ervoor dat je in één dag kunt slagen, net als 90% van onze kandidaten die dat lukt. Bovendien krijg je 100% slagingsgarantie, dus je mag de cursus gewoon nog een keer gratis volgen als het de eerste keer toch niet lukt.

Onze ervaren cursusdocenten weten wat er belangrijk is en hoe ze dat jou goed moeten uitleggen. Zo weet jij zeker dat je er alles aan hebt gedaan, met een cursus die we 7 dagen per week organiseren. Dat doen we bovendien 2x per dag, waardoor je de dagcursus theorie voor de scooter in Den Haag zowel ’s morgens vroeg als later op de dag kunt volgen.

Theoriecursus voor de scooter

Wil je een theoriecursus voor de scooter volgen in Den Haag? Met onze cursus leggen we je alle theorie uit, oefenen we met de CBR-vragen en kun je natuurlijk al jouw eigen vragen stellen. Bovendien leren onze ervaren docenten je een aantal handige ezelsbruggetjes. Zo ben je uitstekend voorbereid op wat je kunt verwachten, zodat je tijdens het theorie-examen niet voor verrassingen komt te staan.

In ÉÉN dag geslaagd ?

In één dag slagen voor jouw theorie? Met onze dagcursus theorie voor de scooter in Den Haag doen we precies dat. Je kunt ’s morgens de theoriecursus volgen, waarna je die middag meteen examen doet bij het CBR. Zo kun je de nieuwe kennis meteen gebruiken, omdat het nog vers in je hoofd zit en je daarmee de grootste kans hebt om in één keer te slagen.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
Zwolle: Punterweg 7C Zwolle
juni 2021
juli 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

1 dag cursus theorie voor de scooter in Den haag

Met onze dagcursus theorie voor de scooter in Den Haag maak je de grootste kans om in één keer te slagen. Dus volg je bijvoorbeeld ’s morgens de cursus? We gaan daarna samen naar de examenlocatie in Rijswijk , die voor jou het meest dichtbij is. We zijn daar ruim op tijd aanwezig, zodat jij je in alle rust nog even kunt voorbereiden.

Vragen over onze 1 dag cursus theorie voor de scooter in Den haag ? Bel ons op telefoonnummer 0634460777 , stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace