1 dag cursus theorie voor de scooter in Barendrecht

Zoek je een dagcursus scooter theorie in Barendrecht? Wij geven de cursus 7 dagen per week en 2x per dag, zodat je snel aan de beurt bent op een moment dat het jou goed uitkomt. Je kunt je gewoon online aanmelden, waarmee wij ervoor zorgen dat je binnenkort in één dag jouw theorie voor de scooter kunt halen bij het CBR.
We beginnen al vroeg met de dagcursus (7:00 uur), al kun je ook later op de dag gebruik maken van onze theoriecursus. Zo bepaal jij wat jou het best uitkomt, waarmee wij ervoor zorgen dat we je goed voorbereiden. Na de dagcursus scooter theorie in Barendrecht kun je snel het CBR-examen voor de scooter maken, waarmee je de kennis die nog vers in je geheugen zit meteen kunt gebruiken.

Theoriecursus voor de scooter

Volg onze theoriecursus voor de scooter, waarmee jij je perfect voorbereidt op het examen bij het CBR. Onze ervaren cursusdocenten leggen je de theorie uit, oefenen met de CBR-vragen die je kunt verwachten en staan natuurlijk voor je klaar als je ergens meer uitleg bij wilt. Bovendien leer je een aantal handige ezelsbruggetjes, waardoor je precies weet hoe je de grootste kans maakt om te slagen.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Wil je een dagcursus voor de scooter theorie volgen in Barendrecht? Wij zorgen ervoor dat je in één dag kunt slagen voor de theorie. Het is een belangrijk onderdeel van de rijopleiding, waarna je door mag met de praktijklessen. En is er spoed bij? Wij zorgen ervoor dat je al binnen 15 dagen examen kunt doen, waardoor je daar niet lang meer op hoeft te wachten.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
Zwolle: Punterweg 7C Zwolle
juni 2021
juli 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Dagcursus scooter theorie in Barendrecht

Zoek je een dagcursus voor de scooter theorie in Barendrecht? Wij organiseren de cursus waar je naar op zoek bent, zodat je in één dag en in één keer kunt slagen voor de scooter theorie. Na de cursus gaan we met je mee naar het examencentrum in Barendrecht , zodat jij je daar in ieder geval niet druk om hoeft te maken.

Vragen over onze 1 dag cursus theorie voor de scooter in Barendrecht ? Bel ons op telefoonnummer 0634460777 , stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace