1 dag cursus theorie voor de scooter in Ridderkerk

Jouw scooter rijbewijs halen en beginnen met de theorie in Ridderkerk? Wij organiseren 7 dagen per week onze theoriecursus, die je bovendien 2x per dag kunt volgen. Dat kan ’s morgens vroeg om ’s middags examen te doen of juist aan het eind van de dag. In de beide gevallen kun je binnen 24 uur jouw theorie halen bij het CBR, omdat we ook meteen een theorie-examen voor je reserveren.

Dus kun je niet wachten om de theorie te halen, waarna je door kunt met de praktijklessen en de rest van je rijopleiding voor de scooter? Onze ervaren docenten zorgen ervoor dat je jouw scooter rijbewijs kunt halen, met de theorie in Ridderkerk. Uiteraard leren we je handige ezelsbruggetjes, waarmee je de kans op succes een stuk groter maakt.

Theoriecursus voor de scooter

Tijdens de theoriecursus voor de scooter zorgen we ervoor dat je alles leert dat je moet weten. Bovendien staan we stil bij de onderwerpen die je lastig vindt, om je precies uit te leggen wat je daarvan nog niet goed begrijpt. En we oefenen met de vragen zoals het CBR die stelt, waarmee je precies weet dat je tijdens het theorie-examen kunt verwachten.

In ÉÉN dag geslaagd 🥳

Zoek je een manier om in één dag te slagen voor jouw scooter theorie in Ridderkerk en daarna het rijbewijs te gaan halen? Met onze cursus kun je ‘s morgens vroeg starten, om aan het eind van de middag jouw theorie bij het CBR te halen. Zo kun je snel door met jouw rijopleiding. En heb je echt spoed? Dan kun je zelfs binnen 15 dagen zowel de cursus volgen als ook het examen bij het CBR doen.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE 

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Amsterdam : Industrieweg 4E Heemstede
Den Haag / Rijswijk :
 Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
april 2021
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Scooter rijbewijs halen: theorie in Ridderkerk

Wil je jouw scooter rijbewijs halen en daarvoor de theorie in Ridderkerk? We organiseren de cursus bij het examencentrum in Barendrecht , dat voor jou het meest dichtbij is. Daar gaan we samen ruim op tijd naar toe na de cursus, zodat je in alle rust nog even kunt zorgen voor de beste voorbereiding.

Vragen over onze 1 dag cursus theorie voor de scooter in Ridderkerk ? Bel ons op telefoonnummer 0634460777 , stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL002307233B57
KVK nummer : 80882021

© 2021 • BROMO   Made by Frontspace