Scooter theorie in 1 dag

Wil jij graag jouw scooter theorie in 1 dag halen? Dat kan bij Bromo.nl! Op 1 dag leren wij je alles wat je moet weten om het theorie examen in 1 keer te halen.

Doordat wij alvast voor jou een plekje bij het theorie examen reserveren, kun je het examen dezelfde dag nog doen. Lees snel verder!

Nu inschrijven Contact

De snelste weg naar je scooter theorie!

Je scooter theorie halen bij Bromo is de slimste manier om je scooter rijbewijs in 1 dag te kunnen behalen. Met onze CBR-gerichte theorie cursus, waarmee we je alles leren dat je moet weten om de theorie in één keer te halen. Je volgt ’s morgens de cursus scooter theorie, om ’s middags meteen je examen te doen.

Heb je jouw theorie examen gehaald en wil je diezelfde dag nog ook het praktijkexamen halen? Dan kan dat gewoon! Na het theorie examen kunnen we namelijk gelijk doorgaan met de scooter praktijk, waarna je het praktijkexamen kan volgen.

Cursus reserveren

CBR-gerichte dagcursus scooter theorie

Bij Bromo volg je een CBR-gerichte spoedcursus scooter theorie. We leren je ’s morgens, of ’s middags, in 5 uur alles wat je moet weten om het scooter theorie examen succesvol te kunnen afleggen.

Onze ervaren docenten behandelen alle belangrijke onderwerpen en leren je handige ezelsbruggetjes die je kunt gebruiken. Hierdoor zal alles wat in het theorie examen van CBR naar voren komt niet zo vreemd voor je zijn, waardoor het makkelijker wordt om het examen scooter theorie te maken en je minder zorgen zult maken.

Alle scooter theorie leren in 1 dag

De bewezen lesmethode die onze theorie docenten volgen, zorgt ervoor dat je alle theorie gemakkelijk kunt onthouden. Je leert verschillende handige ezelsbruggetjes, met deze in het achterhoofd herken je eenvoudig het juiste antwoord op je theorie examen bij het CBR.

Omdat we je spoedcursus scooter theorie op dezelfde dag laten vallen als je theorie examen, zit alle kennis nog vers in je geheugen. Zo zorgen we voor een zo hoog mogelijke kan op in 1 keer slagen.

Toch niet gelukt om in 1 keer te slagen? Geen probleem: dankzij Bromo’s 100% slagingsgarantie mag je de spoedcursus scooter theorie in 1 dag gewoon opnieuw volgen, helemaal gratis.

Scooter theorie halen

Hoe meld ik me aan voor de dagcursus?

Heb jij je aangemeld voor onze theorie cursus voor de scooter? Dan gaan wij er meteen mee aan de slag. We reserveren het theorie examen bij het CBR en zorgen ervoor dat je alle informatie ruim op tijd van ons ontvangt.

Tijdens de spoedcursus scooter theorie leggen we je alles uit en houden we meerdere pauzes.

Waarom kiezen voor 1 dag theorie cursus van Bromo?

We vertellen je graag waarom anderen kiezen voor Bromo. Bij Bromo haal je namelijk niet alleen snel je scooter theorie en rijbewijs, maar krijg je alle lesstof ook goed onder de knie.

Onze ervaren docenten behandelen namelijk alle onderwerpen waar het CBR je naar zal vragen. We nemen de theorie met je door, oefenen met de vragen en staan extra stil bij de onderwerpen die je lastig vindt.

Wij zorgen ervoor dat jou alles duidelijk is alvorens je het theorie examen gaat maken. Hierdoor is de kans onwijs groot dat jij in één keer slaagt voor je scooter theorie. Wil jij graag jouw scooter theorie bij Bromo halen? Schrijf je dan vandaag nog in!

Inschrijven scooter theorie

Gratis online oefenen

Met het gratis oefenexamen scooter van Bromo snel je scooter theorie halen? Wij zorgen ervoor dat je de beste kansen hebt. Met onze online oefenexamens krijg je een grote variatie aan oefenvragen die je voorbereiden op het theorie- en praktijkexamen voor het scooter rijbewijs.

✅ 50 vragen per oefenexamen
✅ Direct feedback
✅ Geïnspireerd op het CBR-examen

Cursus volgen Online oefenen
bromo oefenexamen maken gratis
Download samenvatting oefenexamens
Alle foto’s die zijn gebruikt in onze oefenexamens zijn verzameld van het internet. Als er auteursrechten zijn en u de eigenaar bent van een van de foto’s. Stuur een e-mail naar info@bromo.nl dan zullen we de bron vermelden of deze foto verwijderen.

Veelgestelde vragen over de 1 dag cursus scooter theorie

Het examen voor de scooter theorie duurt normaal gesproken 30 minuten, tenzij je kiest voor een scooter theorie examen met extra tijd. Bij een examen met extra tijd krijg je in totaal 45 minuten de tijd voor het afleggen van je examen. Ook wanneer je kiest voor het scooter theorie examen met individuele begeleiding, heb je 45 minuten de tijd.

Nadat je bent geslaagd voor je scooter theorie, is je theoriecertificaat vanaf die datum anderhalf jaar (18 maanden) geldig. Dit is hetzelfde voor je auto of motor theorie-examen.

Voor de scooter theorie cursus via Bromo betaal je €135. Dit bedrag is inclusief alle kosten die het CBR in rekening brengt voor je scooter theorie examen, er komen later dus geen kosten meer bij.

Je mag al vanaf 15,5 jaar oud je scooter theorie examen afleggen bij het CBR. Wil je al eerder met de voorbereidingen beginnen? Bij Bromo ben je al vanaf je 15e welkom om onze spoedcursus scooter theorie te komen volgen.

Het examen scooter theorie bestaat in totaal uit 52 vragen, 50 echte vragen en 2 testvragen. Je moet minimaal 44 vragen goed beantwoorden om te kunnen slagen. Zoals je ziet, het is nog niet zo gemakkelijk om te slagen. Een goede voorbereiding is belangrijk!

Tijdens de les behandelen wij alle onderdelen die je nodig hebt om te kunnen slagen voor je scooter theorie examen. Denk hierbij aan verkeersborden, verkeersregels, snelheden en hoe je veilig kunt deelnemen aan het verkeer.

februari 2023
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

📍 Locaties

Kies een provincie ⬆️
Scooter rijbewijs | Scooter theorie | Scooter praktijk

Theorie Alkmaar    Praktijk Alkmaar    Rijbewijs Alkmaar

Theorie Amstelveen    Praktijk Amstelveen    Rijbewijs Amstelveen

bromo scooter rijbewijs logo

BTW nummer :NL863723457B01

KVK nummer : 80882021

© 2023 | Bromo Rijbewijs | Made by Frontspace
scooter digid