Snel je scooter rijbewijs halen in Spijkenisse

Snel je scooter rijbewijs halen in Spijkenisse? Wij helpen je jouw theorie en praktijk in twee keer één dag te halen. Je gaat eerst voor de theorie, met onze theoriecursus die je krijgt door ervaren docenten. We organiseren de cursus 7 dagen per week en standaard 2x per dag, zodat je altijd snel aan de beurt bent.

Daarna volg je de praktijklessen voor de scooter, bij een ervaren rijschool bij jou in de buurt. De ervaren instructeurs weten waar jij op moet letten en hoe je de beste kans maakt om in één keer te slagen voor de praktijk.

Rijbewijs: de theorie en praktijk

Met ons totaalpakket haal je zowel de theorie als de praktijk in één keer. Voor de theorie volg je onze theoriecursus, waarna we samen naar het examencentrum in Spijkenisse gaan. We zorgen ervoor dat je daar ruim op tijd aanwezig bent, om je daarover niet druk te hoeven maken.

In ÉÉN dag geslaagd 🥳

Wil je in één dag slagen voor de theorie en daarna voor de praktijk? Met ons totaalpakket heb je één aanspreekpunt. Wij helpen je de grootste kans te maken om overal in één keer voor te slagen. Daarvoor leren we je handige ezelsbruggetjes en leggen we je uit welke vragen je kunt verwachten en hoe het praktijkexamen eruit ziet.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE 

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Amsterdam : Industrieweg 4E Heemstede
Den Haag / Rijswijk :
 Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
april 2021
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Snel je scooter rijbewijs halen in Spijkenisse

Wil jij snel je scooter rijbewijs halen in Spijkenisse? Met onze theoriecursus en praktijklessen maak je de beste kans om in één keer te slagen. En wil je binnen 15 dagen examen doen? Met een spoedcursus weet je zeker dat je supersnel geslaagd bent.

Vragen over het rijbewijs voor de scooter in Spijkenisse? Bel ons op 0634460777 , stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

 

BTW nummer : NL002307233B57
KVK nummer : 80882021

© 2021 • BROMO   Made by Frontspace