Scooter rijbewijs Rotterdam

Haal nu je scooter rijbewijs in Rotterdam. Bij Bromo volg je eerst een spoedcursus voor het theoretische gedeelte, vervolgens ga je aan de slag met de rijlessen. Met dit complete pakket ben je perfect voorbereid en behaal je al in twee dagen je scooter rijbewijs in Rotterdam! Ideaal als je op je 16e meteen op de bromfiets of scooter wilt rijden. Als je 15,5 bent, mag je al examen doen. Als je dat haalt, mag je vanaf 16 jaar beginnen met scooter rijlessen in Rotterdam.

✅   Hoog slagingspercentage
✅   Gratis online examentraining
✅   Ervaren docenten
✅   De laagste prijs!

Scooter rijbewijs halen Contact

Compleet pakket scooter rijbewijs Rotterdam

Onze lesmethoden zijn doeltreffend en efficiënt. Je start in Rotterdam met het theoretische gedeelte, nadat je het examen hebt gehaald ga je aan de slag met de rijlessen. Lees hieronder meer over deze twee onderdelen.

Het theoretische onderdeel

De cursus is in Rotterdam 7 dagen per week en 2 keer per dag te volgen. Zo ben je snel aan de beurt en op een moment dat jou goed uitkomt. Je doet die middag of de volgende dag meteen examen bij het CBR in Rotterdam, zodat je de nieuwe kennis meteen kunt inzetten en in één keer zal slagen.

Het praktische onderdeel

Het praktische gedeelte van ons pakket bereid je voor op het CBR-examen voor het behalen van je scooter rijbewijs in Rotterdam. Bromo reserveert voor jou een examen bij de CBR examenlocatie in Rotterdam zodat je snel aan de beurt bent na de cursus. Wist je dat maar liefst 90% van onze cursisten de eerste keer al slaagt? Ook jij haalt binnen no-time je scooter rijbewijs in Rotterdam, honderden cursisten gingen je voor.

Nu inschrijven

Werkwijze Bromo Rotterdam

Wist je dat je bij Bromo al binnen één dag je examen kan halen voor je scooter rijbewijs in Rotterdam? Je volgt dan ’s ochtends de cursus en later op de dag doe je examen. Als je bent geslaagd, kun je meestal binnen een week al aan de slag met het praktische gedeelte. Zo kun je je opgedane kennis direct toepassen! Veel andere tevreden cursisten gingen je al voor, lees hier de reviews.

Voordelen

Voordelig en snel je scooter rijbewijs halen in Rotterdam, je doet het bij Bromo. 90% van de deelnemers in Rotterdam slaagt in een keer. Heb je je examen niet gehaald? Dan doe je onze cursus gratis nog een keer. Ontdek onze voordelen:

  • 👉 Hoogste slagingspercentages
  • 👉 7 dagen per week cursussen volgen
  • 👉 Scooter rijbewijs in 1 dag halen
  • 👉 Theoretische gedeelte in 1 dag halen
  • 👉 Compleet pakket voor een scherpe prijs
  • 👉 100% slagingsgarantie
Scooter rijbewijs halen!

Scooter rijbewijs halen in Rotterdam

Voor je scooter rijbewijs moet je voor het theoretische én het praktische gedeelte een examen afleggen. Eerst slaag je, met hulp van Bromo, in Rotterdam voor het theoretische gedeelte, vervolgens mag je beginnen met de rijlessen. Met het rijbewijs AM mag je vervolgens de weg op met een scooter, bromfiets, snorfiets, brommobiel en speed pedelec.

 

Scooter rijbewijs pakketten

Bromo in Rotterdam biedt 3 pakketten voor het halen van je rijbewijs in Rotterdam:

De prijzen voor dit cursusaanbod zijn verschillend. Kies het pakket dat het beste past bij jouw wensen.

Inschrijven Contact

Snel je scooter rijbewijs halen via Bromo Rotterdam

We beginnen de weg naar je scooter rijbewijs met de scooter theorie in Rotterdam. We hebben ervaren cursusdocenten in dienst die de stof grondig met je doornemen. Ze leren je handige ezelsbruggetjes en beantwoorden al je vragen. Zijn er verkeersregels die je ingewikkeld vindt? Dan besteedt de docent daar extra aandacht aan, zodat je optimaal voorbereid bent op het examen.

Scooter examen bij CBR Rotterdam

Je doet ‘s middags al examen voor je scooter rijbewijs in Rotterdam, dus direct na de spoedcursus die je de ochtend ervoor hebt gevolgd! Zo zit alle kennis nog vers in je geheugen en behaal je het theoretische gedeelte in 1 dag. Lukt het toch niet om het examen in 1 keer te halen? Dan kan je de cursus gratis nog een keer volgen. We geven namelijk 100% slagingsgarantie!

Scooter rijles in Rotterdam

Wanneer je je scooter praktijk in Rotterdam wilt behalen volg je de rijlessen bij een rijschool bij jou in de buurt. Zorg ervoor dat je je AM-certificaat  al op zak hebt, dit is nodig voordat je eerste les ingepland kan worden. Voor je rijlessen kiezen we een rijschool in Rotterdam met een hoog slagingspercentage. Een ervaren instructeur leert je precies wat je moet weten en doen om je examen in een keer te halen. Hoeveel rijlessen je precies nodig hebt verschilt per persoon, gemiddeld kun je uitgaan van 4 tot 6 lessen. Over kleding, handschoenen en een helm hoef je je geen zorgen te maken: deze kun je gewoon gratis lenen.

Examen (praktische gedeelte)

Het praktische examen doe je bij CBR examencentrum Rotterdam. ’s Morgens volg je de lessen bij Bromo en in de middag doe je meteen examen. We hebben extra aandacht voor goede voertuigbeheersing, verkeersinzicht en kijkgedrag, en oefenen de examenroutes in het gebied van de CBR examenlocatie in Rotterdam.

Meer weten?

Vragen over het behalen van je scooter rijbewijs in Rotterdam? Bel of app ons op 06-34460777 of stuur een e-mail naar info@bromo.nl. We horen graag van je!

Waarom kiezen voor Bromo?

Met een klein beetje hulp van Bromo Rotterdam heb ook jij dat scooter rijbewijs zo op zak. Wanneer het scooter rijbewijs in Rotterdam eenmaal behaald is, profiteer je direct van alle vrijheden die dit papiertje je biedt: nooit meer afhankelijk van het ov, gemakkelijk vrienden, ouders of sportclub bezoeken, lage brandstofkosten en geen parkeerkosten. De scooter is het ideale vervoersmiddel voor studenten en scholieren, zeker wanneer in Rotterdam woont en het verkeer je weinig ruimte biedt. Via de cursus van Bromo wordt je in slechts één dag klaargestoomd voor de CBR examens in Rotterdam. Honderden leerlingen gingen je voor, schrijf je in!

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIES

Bekijk alle locaties


📍 Alkmaar - Kitmanstraat 18
📍 Amersfoort - Leusderweg 6
📍 Amsterdam - Rhoneweg 32
📍 Den Haag / Rijswijk - Regulusweg 11
📍 Dordrecht - Zwaluwenburg 96 (Praktijk)
📍 Haarlem - Industrieweg 4E (Heemstede)
📍 Hilversum - Kamerlingh Onnesweg 2 (praktijk)
📍 Leiden - Jacoba van Beierenlaan 15 (praktijk)
📍 Naaldwijk - Galgepad 11, 2671 MV Naaldwijk
📍 Rotterdam / Barendrecht - Zeemanstraat 13A (Barendrecht)
📍 Utrecht - Manitobadreef 3565 CH
📍 Gouda - Zwolleweg 10
📍 Tiel - Stephensonstraat 25
📍 Hoorn - holenweg 14 hoorn
📍 Breda - Heerbaan 4 Breda
📍 Tilburg - Nimrodstraat 19
📍 Den Bosch - Hambakenwetering 13 A, 5231 DD 's-Hertogenbosch
📍 Almere - J.J. Slauerhoffstraat, 1321 HE
📍 Spijkenisse - Curieweg 19, 3208 KJ
📍 Zaandam - Kuilpad 1, 1509 AS Zaandam
📍 Bergen op Zoom - Gagelboslaan 162, 4623 AH Bergen op Zoom
📍 Roosendaal - Struikhei 37A, 4714 VC Sprundel
📍 Zoetermeer - Zilverstraat 40, 2718 RK Zoetermeer
📍 Eindhoven - Avignonlaan 9B, 5627 GA Eindhoven
📍 Maastricht - Park Stein 165, 6181 MA Elsloo
📍 Nijmegen - Wijchenseweg 2, 6537 TL Nijmegen
📍 Venlo - Antoniusplein 2, 5921 GV Venlo
📍 Arnhem - Hazenkamp 10, 6836 BA Arnhem
📍 Zwolle - Branderweg 15, 8042 PD Zwolle
📍 Den-Helder - Nijverheidsweg 8C, 1785 AA Den Helder
📍 Elsoo - Park Stein 165, 6181 MA Elsloo
📍 Roermond - Oude Trambaan 27, 6049 GT Herten
📍 Deventer - Duisburgstraat 10, 7418 BK Deventer
📍 Enschede - Burgemeester Stroinkstraat 300, 7547 RJ Enschede
📍 Apeldoorn - Antillen 11, 7333 PE Apeldoorn
📍 Almelo - Bedrijvenpark Twente 305, 7602 KL Almelo
📍 Goes - M.A. de Ruijterlaan 2, 4461 GE Goes
📍 Terneuzen - Octrooiweg 1, 4538 BP Terneuzen

Snel geslaagd in Rotterdam!

Snel slagen voor je scooter rijbewijs in Rotterdam? Wij zorgen ervoor dat je de beste cursus kunt volgen, met daarna scooter rijlessen bij een ervaren rijschool. Je hebt daarbij gewoon één aanspreekpunt bij ons in Rotterdam zodat je met al je vragen terechtkunt.

Vragen over het behalen van je scooter rijbewijs in Rotterdam? Bel ons op 0850044369, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

📍 Locaties

bromo scooter rijbewijs logo

BTW nummer :NL863723457B01

KVK nummer : 85735817

© 2022 | Bromo Rijbewijs | Made by Frontspace

scooter digid