Scooter rijbewijs in Houten

Jouw scooter rijbewijs halen in Houten? Met ons totaalpakket voor het rijbewijs voor de scooter maak je de snelste en de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat je in 1 dag je theorie kunt halen en daarna ook in 1 dag de praktijk kunt doen. Zo ben je lekker snel aan de beurt, ben je steeds goed voorbereid en heb je binnenkort jouw rijbewijs om zelf te gaan rijden.

De theoriecursus volg je bij ons. Voor de praktijklessen werken we samen met een ervaren en goede rijschool bij jou in de buurt. De ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je goed bent voorbereid op alles dat je kunt verwachten. En haal je de theorie de eerste keer helaas niet? Dankzij onze 100% slagingsgarantie mag je het gewoon nog een keer gratis opnieuw komen doen. Je betaalt alleen het CBR-examen opnieuw.

Rijbewijs: de theorie en praktijk

Voor het scooter rijbewijs in Houten combineer je de theorie en de praktijk. Eerst haal je de theorie bij het CBR, daarna ga je door met de praktijklessen. Tijdens de theoriecursus komt alles aan bod dat je moet weten. Bovendien geven we je handige tips en tricks en oefen je natuurlijk alvast met de vragen zoals je die van het CBR kunt verwachten.

De theoriecursus geven we 7x per week en 2x per dag. Zo kun je ’s morgens de cursus volgen, om meteen die middag examen te doen en te slagen bij het CBR. Het is de snelste manier om de theorie te halen. En volg je ‘s morgens de praktijklessen? Dan kun je diezelfde middag examen doen om ook voor de praktijk te slagen.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Wij zorgen ervoor dat je in 2x één dag kunt slagen voor het scooter rijbewijs in Houten. Het is de snelste manier om ervoor te zorgen dat je binnenkort zelf op weg kunt op de scooter. Bovendien zijn wij jouw aanspreekpunt voor het totaalpakket, zodat je altijd weet waar je terecht kunt met vragen of opmerkingen.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
Zwolle: Punterweg 7C Zwolle
juni 2021
juli 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Rijbewijs voor scooter in Houten

Ga je voor jouw scooter rijbewijs in Houten? Wij zorgen ervoor dat je een goede theoriecursus krijgt. Zowel na de theorie- als de praktijklessen gaan we met je mee naar het examencentrum in Utrecht . Daar krijg je nog een paar laatste tips, zodat je het zeker zal halen.

Vragen over het rijbewijs voor scooter in Houten? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace