bromo logo png
 • CURSUSSEN & LOCATIES
 • CURSUSSEN & LOCATIES
 • halve blauwe rondje
  Bromo scooter photo min

  Scooter rijbewijs Waalwijk

  Wil jij je scooter rijbewijs halen in Waalwijk? Dat kan in slechts 1 dag met de spoedcursus scooter rijbewijs van Bromo Waalwijk. Bij Bromo kun je iedere dag van de week terecht voor de duidelijke cursus waarmee je in zeer korte tijd je rijbewijs voor de scooter op zak kunt hebben. De cursus wordt tweemaal per dag georganiseerd en dezelfde dag kun je op de locatie van CBR Waalwijk het examen afleggen. Kan het nog sneller? Schrijf je nu in voor deze perfecte voorbereiding op het theorie-examen en behaal in slechts 1 dag je scooter rijbewijs in Waalwijk:

  ✅ Eenvoudig inschrijven
  ✅ Duidelijke theorielessen
  ✅ Ervaren trainers/docenten
  ✅ 90% van de kandidaten slaagt meteen

  INSCHRIJVEN
  halve witte rondje met oranje bovenkant
  takenlijstje

  Scooter Theorie

  € 99,-

  Exclusief CBR Theorie Examen

  Onbeperkt theoriecursus (Klassikaal en online)

  Online oefenexamens

  Slagingsgarantie

  Snelste CBR theorie-examendatum

  €30 korting voor je autotheoriecursus

  INSCHRIJVEN

  Ik Heb Een Eigen Theorie-Examen

  Meest gekozen

  brommer met persoon erop

  Compleet scooter rijbewijs

  € 479,-

  Onbeperkt theoriecursus (Klassikaal en online)

  Online oefenexamens

  4 praktijklessen

  Inclusief theorie & praktijkexamen

  Slagingsgarantie voor de theorie

  Gebruik Scooter + Scooterhelm

  Snelste CBR theorie + praktijk examens

  We plannen je praktijk vooruit in

  Betaal in 2 termijnen

  €100,- korting voor je auto theoriecursus

  INSCHRIJVEN

  Ik Heb Een Eigen Theorie-Examen

  kleine oranje scooter

  Scooter praktijk

  € 375,-

  4 praktijklessen

  Direct door voor het praktijkexamen

  Te verdelen over 1 of 2 dagen, zonder extra kosten!

  Inclusief CBR praktijkexamen

  Gebruik Scooter + scooterhelm

  Snelste CBR praktijkexamendatum

  We plannen je praktijk vooruit in

  Betaal in 2 termijnen

  €100,- korting voor je auto theoriecursus

  INSCHRIJVEN
  Banner

  Scooter theorie Waalwijk

  Binnenkort je scooter rijbewijs halen in Waalwijk? Schrijf je dan nu in voor de 1-daagse spoedcursus scooter theorie van Bromo Waalwijk. Kies de dag die het best bij jouw agenda past, de cursus wordt iedere dag tweemaal gegeven. De cursus start om 7 uur in de ochtend en duurt in totaal 5 uren. De bekwame docenten vertellen je alles over theoretische kennis die je nodig hebt om het examen aan het eind van de dag in een keer te halen. Je krijgt de beste tips en trucs. En heel handig: je kunt online examens oefenen. Grote kans dat jij ook bij de 90% kandidaten behoort die in een keer slaagt voor het examen.

  Tijdens de lessen en het oefenen door is er natuurlijk tijd om even te ontspannen en korte pauzes te nemen. Het is bewezen dat via deze manier van lesgeven de aangeboden lesstof het beste wordt opgenomen. Aan het eind van de lesdag ga je samen met de docent en je medekandidaten naar de CBR-locatie in Waalwijk. Hier wordt het examen afgenomen.
  Slaag jij voor je theorie examen in Waalwijk? Dan krijg je hiervan via e mail een bericht. Ook ontvang je op deze manier je theoriecertificaat (AM). Gefeliciteerd! Je kunt starten met de scooter praktijklessen in Waalwijk.

  INSCHRIJVEN

  Scooter praktijklessen Waalwijk

  En dan is het zover. Je hebt je examen scooter theorie in Waalwijk gehaald. Het certificaat heb je ontvangen in je mailbox. Nu is het tijd voor de praktijklessen in Waalwijk, je kunt direct van start. De scooter rijlessen worden gegeven door erkende rijscholen in Waalwijk. Gespecialiseerde en ervaren instructeurs staan klaar om jou de kneepjes van het scooter rijden in de praktijk bij te brengen. Alle onderdelen die op het examen aan de orde komen worden zorgvuldig met jou besproken en geoefend. Je krijgt net zolang de tijd die je nodig hebt om alle benodigde vaardigheden onder de knie te krijgen. En omdat de lessen worden gegeven in een omgeving die voor jou bekend en vertrouwd is, zul je je al snel helemaal thuis voelen op de scooter. Het praktijkexamen voor het scooter rijbewijs wordt, net als het theoriegedeelte, afgenomen door examinatoren van CBR Waalwijk:

  ✅   Eigen omgeving
  ✅   Lessen bij erkende rijscholen
  ✅   Lage prijs
  ✅   Examen bij CBR Waalwijk

  INSCHRIJVEN
  Bromo_Praktijk_Les

  7 dagen in de week cursus!

  Doordeweeks maandag tot vrijdag van 15:30 tot 20:00 . Weekenden zaterdag en zondag van 10:30 tot 15:15

  Bromo rijbewijs geslaagd

  Bij Bromo krijg je 100% slagingsgarantie

  Toch gezakt? Volg de cursus onbeperkt gratis nog een keer!

  Bromo theorie les

  Gratis digitaal leermateriaal!

  Na het aanmelden kun je meteen al thuis online oefenen, voordat je de cursus klassikaal komt volgen bij ons.

  Banner

  Ervaren en gedreven docenten

  Alle lessen voor het scooter rijbewijs in Waalwijk worden verzorgd door ervaren instructeurs en docenten. Zij zijn bekend met alle regelgeving voor zowel het theorie als het praktijk gedeelte van deze scooter spoedcursus. De docenten willen net zo graag als jij dat je in een keer slaagt voor de examens. De positieve gedrevenheid van de docenten is dan ook een van punten waar Bromo Waalwijk bekend om staat. Net als het hoge slagingspercentage van meer dan 90%.

  INSCHRIJVEN

  Scooter rijden in Waalwijk

  Waalwijk is een stad in de provincie Noord-Brabant en telt zo’n 30.000 inwoners. Deze stad ligt tussen Waspik en Drunen, in het gebied dat de Langstraat wordt genoemd. Enkele grote steden in de buurt van Waalwijk zijn BredaDen Bosch en Tilburg.

  Enkele plekken in Waalwijk die een bezoekje zeker verdienen zijn onder andere het Nederlands Leder & Schoenen Museum, de Sint Jan de Doper kerk en theater de Leest. In de gezellige binnenstad kun je uiteraard terecht voor een dagje winkelen en een hapje en een drankje. Maar vergeet ook vooral de prachtige Loonse en Drunense Duinen niet. Dit prachtige natuurgebied onder de rook van Waalwijk wordt ook wel de ‘Brabantse Sahara’ genoemd en is een bezoek ook zeker waard.

  Ben jij een inwoner van Waalwijk of directe omgeving? Dan weet jij vast nog meer bijzondere plekjes te vinden in deze mooie stad. Wil jij graag op een scooter rondrijden in de prachtige omgeving? Haal dan nu je scooter theorie in 1 dag in Waalwijk. Met de spoedcursus van Bromo haal jij binnen de kortste keren het benodigde theorie certificaat. Hierna kun je direct starten met de praktijklessen om te oefenen voor het praktijkexamen. En hoe fijn is het dat je dat kunt doen in jouw eigen vertrouwde omgeving? Meld je nu direct aan, dan geniet jij binnenkort op de scooter van al het moois dat Waalwijk te bieden heeft.

  INSCHRIJVEN