bromo logo png
 • CURSUSSEN & LOCATIES
 • CURSUSSEN & LOCATIES
 • halve blauwe rondje
  Bromo scooter photo min

  Scooter rijbewijs Roermond

  Kun je niet wachten tot je je scooter rijbewijs hebt? Haal dan je scooter rijbewijs in 1 dag. Je hebt bij Bromo in Roermond namelijk 7 dagen in de week, tweemaal per dag, de kans om dit te doen. Je start ‘s ochtends met een spoedcursus scooter theorie in Roermond en dezelfde middag maak je het examen in de examenzaal bij het CBR in dezelfde stad.

  Je rijdt dus samen met ons na de spoedcursus naar de CBR-examenlocatie. Hier komen we op tijd aan, zodat je nog tijd hebt om je voor te bereiden. Je hebt dus geen stress dat je te laat komt. Dat je het examen doet op de dag van de spoedcursus is geen toeval, hier kiezen we bewust voor. De kennis die je namelijk hebt opgedaan tijdens de cursus zit nu nog goed in je geheugen. Hierdoor heb je een hele goede kans om direct te slagen tijdens je eerste poging. Wacht niet langer en schrijf je in voor de cursus scooter rijbewijs in Roermond. Wij zorgen dan voor de rest, zoals de inschrijving om examen te mogen doen bij het CBR.

  ✅ Gunstig voor de portemonnee
  ✅ Met online examentraining (gratis!)
  ✅ Ervaren trainers/docenten
  ✅ 90% van de kandidaten slaagt meteen

  INSCHRIJVEN
  halve witte rondje met oranje bovenkant
  takenlijstje

  Scooter Theorie

  € 99,-

  Exclusief CBR Theorie Examen

  Onbeperkt theoriecursus (Klassikaal en online)

  Online oefenexamens

  Slagingsgarantie

  Snelste CBR theorie-examendatum

  €30 korting voor je autotheoriecursus

  INSCHRIJVEN

  Ik Heb Een Eigen Theorie-Examen

  Meest gekozen

  brommer met persoon erop

  Compleet scooter rijbewijs

  € 479,-

  Onbeperkt theoriecursus (Klassikaal en online)

  Online oefenexamens

  4 praktijklessen

  Inclusief theorie & praktijkexamen

  Slagingsgarantie voor de theorie

  Gebruik Scooter + Scooterhelm

  Snelste CBR theorie + praktijk examens

  We plannen je praktijk vooruit in

  Betaal in 2 termijnen

  €100,- korting voor je auto theoriecursus

  INSCHRIJVEN

  Ik Heb Een Eigen Theorie-Examen

  kleine oranje scooter

  Scooter praktijk

  € 375,-

  4 praktijklessen

  Direct door voor het praktijkexamen

  Te verdelen over 1 of 2 dagen, zonder extra kosten!

  Inclusief CBR praktijkexamen

  Gebruik Scooter + scooterhelm

  Snelste CBR praktijkexamendatum

  We plannen je praktijk vooruit in

  Betaal in 2 termijnen

  €100,- korting voor je auto theoriecursus

  INSCHRIJVEN
  Banner

  Scooter theorie Roermond

  Kruip op tijd onder de wol voordat je begint aan de spoedcursus scooter theorie, we beginnen namelijk vroeg in de ochtend. Om 7 uur om precies te zijn. We hebben namelijk veel lesstof om door te nemen, dus rekenen we op ongeveer 5 uur lestijd. We begrijpen dat je het lastig vindt om continue je aandacht erbij te houden, dus zorgen we voor voldoende korte pauzes tussendoor. Na de pauze is je aandacht weer optimaal en blijft de theorie veel beter hangen.

  De spoedcursus scooter theorie in Roermond geven we klassikaal. Jij en de andere cursisten leren tijdens de cursus alles wat je moet weten om het CBR theorie-examen voldoende af te ronden. Natuurlijk mag je tijdens de cursus ook vragen stellen aan de docent, zodat je zeker weet dat je alles goed begrijpt.

  INSCHRIJVEN

  Scooter praktijk Roermond

  Aangezien 90% van onze cursisten in een keer slaagt, gaan we ervan uit dat het jou ook lukt. Nadat je geslaagd bent en dit uitgebreid hebt gevierd, is het tijd voor stap 2: scooter praktijklessen. Deze mag je pas doen als je je theoriecertificaat (AM) binnen hebt. Deze ontvang je na het slagen per e-mail. De scooter rijlessen volg je natuurlijk bij een erkende scooter rijschool in Roermond. We selecteren alleen de rijscholen die een hoog slagingspercentage hebben.
  De ervaren en gespecialiseerde scooter rijinstructeurs leren je tijdens de scooter rijles in Roermond alles wat je moet weten om veilig te rijden. Zo leer je op welk deel van de weg je mag rijden, hoe je correct kijkt en hoe je de scooter bestuurt. Vooral de onderdelen waar de examinatoren van het CBR extra op letten, herhaal je tot je het kunt dromen. Voor al je vragen tijdens, voor of na de scooter rijlessen kun je gewoon terecht bij Bromo. Wij blijven de hele tijd je aanspreekpunt.
  ✅   Veilig de weg op
  ✅   Geen stress
  ✅   Lage prijs
  ✅   Praktijkles gericht op het CBR
  INSCHRIJVEN
  Bromo_Praktijk_Les

  7 dagen in de week cursus!

  Doordeweeks maandag tot vrijdag van 15:30 tot 20:00 . Weekenden zaterdag en zondag van 10:30 tot 15:15

  Bromo rijbewijs geslaagd

  Bij Bromo krijg je 100% slagingsgarantie

  Toch gezakt? Volg de cursus onbeperkt gratis nog een keer!

  Bromo theorie les

  Gratis digitaal leermateriaal!

  Na het aanmelden kun je meteen al thuis online oefenen, voordat je de cursus klassikaal komt volgen bij ons.

  Banner

  Bromo docenten

  Met je keuze voor Bromo, kies je voor kwaliteit. Onze docenten zijn allemaal ervaren en zijn gespecialiseerd op het gebied van scooter theorie en scooter praktijk. Daarnaast werken onze docenten met bewezen lesmethoden en behandelen alle belangrijke onderwerpen tot in de puntjes. Vind je het lastig om informatie te onthouden? Onze docenten leren je ook nog eens handige ezelsbruggetjes, zodat het een stuk makkelijker is om de informatie te onthouden en toe te passen. Doordat we werken met echte vragen die het CBR stelt tijdens de examens, weet je wat voor soort vragen je kunt verwachten.
  Het kan niet anders dan dat je vol zelfvertrouwen het examen ingaat. Tijdens de scooter spoedcursus heb je namelijk alles geleerd wat je moet weten. Met de hele groep cursisten rijden we na het afronden van de spoedcursus naar de examenlocatie van het CBR. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je misschien te laat komt, we komen altijd ruim op tijd aan. Zodat je nog even jezelf goed kunt voorbereiden en je spullen in een locker kunt stoppen. Het gemiddelde slagingspercentage is 50%, het slagingspercentage onder de leerlingen van Bromo is 90%! Dat laat meteen zien wat de toegevoegde waarde is van het volgen van een spoedcursus bij Bromo Roermond.

  INSCHRIJVEN

  Scooter rijden in Roermond

  Met slechts 59.139 inwoners, is de stad Roermond toch een bezoekje waard om lekker te gaan shoppen. De grootste designer outlet van de Benelux is hier namelijk gevestigd. Daar vind je merkkleding van Prada, Gucci, Armani en nog veel meer toffe merken. De stad Roermond zelf is ook een bezoekje waard. De rijke cultuurstad in Limburg is een aanrader als je van lekker eten houdt. Pak snel je nieuwe scooter en rijd door de gezellige binnenstad.

  Omdat je de scooter praktijklessen in Roermond hebt gevolgd, hoef jij je niet meer af te vragen waar je wel en niet met de scooter mag rijden. Je hebt namelijk met de instructeurs al eens door de stad gereden. Het enige waar je nog rekening mee moet houden, zijn eventuele wegwerkzaamheden in Roermond. Dus check je van tevoren of er geen omleidingen zijn.

  INSCHRIJVEN