bromo logo png
 • CURSUSSEN & LOCATIES
 • CURSUSSEN & LOCATIES
 • halve blauwe rondje
  Bromo scooter photo min

  Scooter rijbewijs Nieuwkoop

  Woon je in Nieuwkoop of omgeving en wil je zo snel mogelijk en het liefst ook zo voordelig mogelijk je scooter rijbewijs halen? Dan is het ook belangrijk om hier zo snel mogelijk mee te starten. Bij Bromo haal je je scooter rijbewijs in Nieuwkoop in twee keer één dag: één dag voor de theorie en één dag voor de praktijk. Wij organiseren zeven dagen per week onze cursus voor het behalen van jouw scooter theorie in Nieuwkoop. Wanneer je gebruik maakt van onze theoriecursus en ook van onze praktijklessen ben je optimaal voorbereid. De kans dat je in één keer slaagt voor je scooter rijbewijs in Nieuwkoop is heel erg groot. Dus doe het meteen goed, kies voor één van onze pakketten voor het halen van je scooter rijbewijs in Nieuwkoop.

  ✅ Scherp geprijsde pakketten
  ✅ Hoog slagingspercentage van 90%
  ✅ Een overzichtelijk online platform met gratis examenmateriaal
  ✅ Ervaren, enthousiaste docenten

  Ben je 15 jaar? Dan mag je al starten met onze theoriecursus. Vanaf je 16e mag je aan de slag met je scooter praktijk in Nieuwkoop. Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact. Ben je al overtuigd? Schrijf jezelf dan meteen in.

  INSCHRIJVEN
  halve witte rondje met oranje bovenkant
  takenlijstje

  Scooter Theorie

  € 99,-

  Exclusief CBR Theorie Examen

  Onbeperkt theoriecursus (Klassikaal en online)

  Online oefenexamens

  Slagingsgarantie

  Snelste CBR theorie-examendatum

  €30 korting voor je autotheoriecursus

  INSCHRIJVEN

  Ik Heb Een Eigen Theorie-Examen

  Meest gekozen

  brommer met persoon erop

  Compleet scooter rijbewijs

  € 479,-

  Onbeperkt theoriecursus (Klassikaal en online)

  Online oefenexamens

  4 praktijklessen

  Inclusief theorie & praktijkexamen

  Slagingsgarantie voor de theorie

  Gebruik Scooter + Scooterhelm

  Snelste CBR theorie + praktijk examens

  We plannen je praktijk vooruit in

  Betaal in 2 termijnen

  €100,- korting voor je auto theoriecursus

  INSCHRIJVEN

  Ik Heb Een Eigen Theorie-Examen

  kleine oranje scooter

  Scooter praktijk

  € 375,-

  4 praktijklessen

  Direct door voor het praktijkexamen

  Te verdelen over 1 of 2 dagen, zonder extra kosten!

  Inclusief CBR praktijkexamen

  Gebruik Scooter + scooterhelm

  Snelste CBR praktijkexamendatum

  We plannen je praktijk vooruit in

  Betaal in 2 termijnen

  €100,- korting voor je auto theoriecursus

  INSCHRIJVEN
  Banner

  Stap 1: scooter theorie in Nieuwkoop

  De eerste stap van je scooter rijbewijs in Nieuwkoop is de scooter theorie. Wil je graag klassikaal les volgen, onder begeleiding van enthousiaste docenten? Kies dan voor onze theoriecursus. Doordeweeks starten we om 15.30 uur en in het weekend om 10.30 uur. Gedurende vijf uur leren onze docenten je alles wat je moet weten om te kunnen slagen voor jouw theorie-examen bij het CBR. Ze laten je kennismaken met alle belangrijke verkeersregels en verkeerssituaties, leren je handige ezelsbruggetjes en vertellen je wat je kan verwachten bij het uiteindelijke theorie-examen. Om de manier van vragen stellen alvast onder de knie te krijgen, worden er ook online theorie-examens geoefend. Met behulp van onze scooter theorie in Nieuwkoop ben je optimaal voorbereid op het theorie-examen. Op naar jouw theorie-examen en hopelijk je theoriecertificaat (AM).

  INSCHRIJVEN

  Stap 2: scooter praktijk in Nieuwkoop

  De volgende stap van je scooter rijbewijs in Nieuwkoop zijn de praktijklessen. De praktijklessen volg je onder begeleiding van Bromo. Hiervoor werken wij uitsluitend samen met de beste scooter rijscholen in de omgeving van Nieuwkoop. Alle rijscholen waarmee wij samenwerken hebben vanzelfsprekend een goede reputatie en een hoog slagingspercentage.

  De rijinstructeurs leren je alles wat je moet weten tijdens de scooter praktijk in Nieuwkoop. Zo leren ze je veilig kijken, weet je wat de correcte plaats op de weg is en maak je kennis met diverse verkeerssituaties in en rondom Nieuwkoop. Ze weten precies waar de examinatoren van het CBR allemaal op letten. Deze onderdelen oefenen ze samen met jou, net zo lang totdat jij alles goed beheerst. En de scooter praktijk in Nieuwkoop word je aangeleerd op een prettige, ontspannen manier. De beste manier om je scooter rijbewijs in Nieuwkoop zo snel mogelijk te halen. Geslaagd? Gefeliciteerd! Vraag zo snel mogelijk je rijbewijs aan via de gemeente Nieuwkoop.

  INSCHRIJVEN
  Bromo_Praktijk_Les

  7 dagen in de week cursus!

  Doordeweeks maandag tot vrijdag van 15:30 tot 20:00 . Weekenden zaterdag en zondag van 10:30 tot 15:15

  Bromo rijbewijs geslaagd

  Bij Bromo krijg je 100% slagingsgarantie

  Toch gezakt? Volg de cursus onbeperkt gratis nog een keer!

  Bromo theorie les

  Gratis digitaal leermateriaal!

  Na het aanmelden kun je meteen al thuis online oefenen, voordat je de cursus klassikaal komt volgen bij ons.

  Banner

  Deskundige, enthousiaste docenten

  Voor zowel de scooter praktijk in Nieuwkoop als de scooter theorie in Nieuwkoop werken we bij Bromo samen met deskundige, enthousiaste docenten. Alle docenten kennen alle CBR examens van binnen en van buiten. Ze behandelen alle onderwerpen die je tijdens het examen mag verwachten. Bij de theoriecursus gaat dit bijvoorbeeld over de verkeersregels, verkeersborden, verkeerssituaties en jouw plek op de weg. Bij de praktijklessen passen we de verkeersregels toe én leer je wat veilig rij- en kijkgedrag is. Onze docenten zorgen ervoor dat jij vol zelfvertrouwen aan zowel het theorie-examen als het praktijkexamen kunt beginnen. Dát zijn de kwaliteit en de service die je van Bromo kan en mag verwachten.

  INSCHRIJVEN

  Scooter rijden in Nieuwkoop en omgeving

  Nieuwkoop is een plaats en een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Nieuwkoop ligt mooi en centraal gelegen in het Groene Hart en staat vooral bekend om de Nieuwkoopse Plassen. Dé plek om heerlijk te genieten van de natuur die Nieuwkoop rijk is. Het dorp Nieuwkoop heeft een historisch centrum met veel oude gebouwen, waaronder ook de Reghthuystoren. Wist je dat je, wanneer je deze toren beklimt, je op heldere dagen zelfs de ArenA in Amsterdam, de Dom in Utrecht en de Erasmusbrug in Rotterdam kunt zien? Wil je liever naar een stad? Ga dan met je scooter richting bijvoorbeeld Alphen aan den Rijn. Houd voor de zekerheid wel even de meest actuele verkeerssituatie in de gaten, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan tijdens je rit.

  INSCHRIJVEN