bromo logo png
 • CURSUSSEN & LOCATIES
 • CURSUSSEN & LOCATIES
 • halve blauwe rondje
  Bromo scooter photo min

  Scooter rijbewijs Lemmer

  Ben je bijna 16 jaar en kun je niet wachten om je droom van een eigen scooter eindelijk werkelijkheid te laten worden? Dan ben je bij Bromo aan het juiste adres. Wij verzorgen theoriecursussen en praktijklessen door heel Nederland, dus ook in Lemmer.

  Dus, wil jij snel, veilig en voordelig met een scooter de weg op? Haal dan je scooter rijbewijs in Lemmer via ons. Volg onze theoriecursus, boek de praktijklessen of combineer de theorie en de scooter praktijk in Lemmer om in twee keer één dag jouw scooter rijbewijs in Lemmer te halen. En wist je dat maar liefst 90% van onze kandidaten in één keer slaagt? Mooie resultaten toch!

  ✅ Wij organiseren de cursus 7 dagen per week
   Hoog slagingspercentage van 90% en een slagingsgarantie van 100%
  ✅ Ervaren, gedreven docenten
  ✅ Scherpe, lage prijzen

  Ben je overtuigd en wil je je scooter rijbewijs in Lemmer gaan halen? Volg bij Bromo dan eerst een spoedcursus voor je scooter theorie in Lemmer. Vervolgens ga je aan de slag met de praktijklessen. Rijlessen waarbij je kennismaakt met de verkeerssituaties in Lemmer en omgeving.

  INSCHRIJVEN
  halve witte rondje met oranje bovenkant
  takenlijstje

  Scooter Theorie

  € 99,-

  Exclusief CBR Theorie Examen

  Onbeperkt theoriecursus (Klassikaal en online)

  Online oefenexamens

  Slagingsgarantie

  Snelste CBR theorie-examendatum

  €30 korting voor je autotheoriecursus

  INSCHRIJVEN

  Ik Heb Een Eigen Theorie-Examen

  Meest gekozen

  brommer met persoon erop

  Compleet scooter rijbewijs

  € 479,-

  Onbeperkt theoriecursus (Klassikaal en online)

  Online oefenexamens

  4 praktijklessen

  Inclusief theorie & praktijkexamen

  Slagingsgarantie voor de theorie

  Gebruik Scooter + Scooterhelm

  Snelste CBR theorie + praktijk examens

  We plannen je praktijk vooruit in

  Betaal in 2 termijnen

  €100,- korting voor je auto theoriecursus

  INSCHRIJVEN

  Ik Heb Een Eigen Theorie-Examen

  kleine oranje scooter

  Scooter praktijk

  € 375,-

  4 praktijklessen

  Direct door voor het praktijkexamen

  Te verdelen over 1 of 2 dagen, zonder extra kosten!

  Inclusief CBR praktijkexamen

  Gebruik Scooter + scooterhelm

  Snelste CBR praktijkexamendatum

  We plannen je praktijk vooruit in

  Betaal in 2 termijnen

  €100,- korting voor je auto theoriecursus

  INSCHRIJVEN
  Banner

  Scooter theorie halen in Lemmer

  Wij bieden onze theoriecursus zeven dagen per week aan. Doordeweeks starten we om 15.30 uur en in het weekend om 10.30 uur. Hierdoor kun je voor jouw scooter theorie in Lemmer altijd terecht op een dag dat het voor jou het beste uitkomt.

  De scooter theoriecursus wordt klassikaal gegeven en duurt ongeveer vijf uur. En nee, dit is niet vijf uur achter elkaar. Deze vijf uur wordt regelmatig afgewisseld met korte pauzes.

  Onze docenten doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de opgedane kennis bij de scooter theorie in Lemmer optimaal kunt onthouden. Na de spoedcursus gaan we met alle leerlingen gezamenlijk richting de dichtstbijzijnde CBR examenlocatie. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het vervoer en kom je op tijd en ontspannen aan voor je theorie-examen.

  INSCHRIJVEN

  Daarna aan de slag met je scooter praktijk in Lemmer

  De volgende stap is je scooter praktijk in Lemmer. De praktijklessen volg je onder begeleiding van Bromo. Hiervoor werken wij alleen maar samen met de beste scooter rijscholen in Lemmer en omgeving. Alle rijscholen waarmee wij samenwerken hebben niet alleen een goede reputatie, maar ook een hoog slagingspercentage.

  De rijinstructeurs leren je alles wat je moet weten tijdens de scooter praktijk in Lemmer. Zo leren ze je veilig kijken, weet je wat de correcte plaats van jouw scooter op de weg is en maak je kennis met diverse verkeerssituaties in de omgeving.

  Aangezien ze precies weten waar de examinatoren van het CBR allemaal op letten, worden deze onderdelen uitgebreid met jou geoefend. En de scooter praktijk in Lemmer word je aangeleerd op een prettige, ontspannen manier. De beste manier om je scooter rijbewijs in Lemmer zo snel mogelijk te halen.

  INSCHRIJVEN
  Bromo_Praktijk_Les

  7 dagen in de week cursus!

  Doordeweeks maandag tot vrijdag van 15:30 tot 20:00 . Weekenden zaterdag en zondag van 10:30 tot 15:15

  Bromo rijbewijs geslaagd

  Bij Bromo krijg je 100% slagingsgarantie

  Toch gezakt? Volg de cursus onbeperkt gratis nog een keer!

  Bromo theorie les

  Gratis digitaal leermateriaal!

  Na het aanmelden kun je meteen al thuis online oefenen, voordat je de cursus klassikaal komt volgen bij ons.

  Banner

  Onze ervaren scooter theorie docenten in Lemmer

  De ervaren docenten waar Bromo mee samenwerkt zijn gespecialiseerd in de scooter theorie. Ook in Lemmer. Alle docenten hebben jarenlange ervaring en weten precies wat ze bij de CBR-examenlocatie belangrijk vinden bij een examen. Onze docenten werken met een bewezen en effectieve lesmethode. Want niet voor niets slaagt 90% van onze cursisiten in één keer. Daarnaast maken ze gebruik van interactief lesmateriaal. Dat maakt de les én leuker én effectiever. Het fijne aan de oefenexamens is dat je tijdens de cursus scooter theorie in Lemmer al kennismaakt met de echte vragen van het CBR. Zo kom je tijdens het examen niet voor verrassingen te staan. Onze docenten beantwoorden alle vragen van jou en je medecursisten. Een perfecte manier om van elkaar te leren.

  INSCHRIJVEN

  Scooter rijden in Lemmer en omgeving

  Lemmer ligt in de gemeente De Friese Meren in de provincie Friesland. Lemmer ligt én aan de Friese meren én aan het IJsselmeer. Niet voor niets is Lemmer één van de bekendste watersportplaatsen van Friesland. Wist je dat het dorp Lemmer over een eigen UNESCO-monument uit 1920 dateert? Ze hebben het grootste, nog werkende stoomgemaal ter wereld. Wil je deze watersportplaats even achter je laten? Ga er dan met je scooter op uit. Wellicht heb je de omgeving van Lemmer al leren kennen tijdens onze praktijklessen. Ga al scooter rijdend bijvoorbeeld naar Urk, Emmeloord of Heerenveen. Belangrijk: wanneer je geslaagd bent mag je nog niet gelijk gaan rijden! Rondt eerst je rijbewijs aanvraag bij de gemeente Lemmer af. Papiertje in handen? Nu mag je lekker gaan cruisen!

  INSCHRIJVEN