bromo logo png
 • CURSUSSEN & LOCATIES
 • CURSUSSEN & LOCATIES
 • halve blauwe rondje
  Bromo scooter photo min

  Scooter rijbewijs Lelystad

  In 1 dag al je scooter rijbewijs halen? Bij Bromo Lelystad is dat mogelijk. Elke dag van de week krijg jij de kans om je scooter rijbewijs te halen. Je kunt namelijk iedere dag, zelfs tweekeer de spoedcursus scooter rijbewijs Lelystad volgen. Vroeg in de ochtend begin je met de spoedcursus theorie en je examen bij het CBR doe je dezelfde dag nog.

  Na afronding van de spoedcursus rijden we allemaal naar de CBR-examenlocatie. Daar komen we op tijd aan, zodat je jezelf nog even mentaal op je examen kunt voorbereiden. Dat je je examen gelijk op dezelfde dag doet als je theorie cursus, heeft een logische verklaring. Hierdoor zit alle kennis namelijk nog goed in je geheugen en is de kans groot dat je in een keer slaagt. Wil jij ook in een dag slagen? Schrijf je dan nu in voor de cursus scooter rijbewijs in Lelystad. Wij regelen dan de rest, zodat je het examen bij het CBR kunt doen. Met het volgen van de spoedcursus ben je heel goed voorbereid op je examen. Inschrijven maar!

  ✅  Gunstig voor de portemonnee
  ✅  Met online examentraining (gratis!)
  ✅  Ervaren trainers/docenten
  ✅  90% van de kandidaten slaagt meteen

  INSCHRIJVEN
  halve witte rondje met oranje bovenkant
  takenlijstje

  Scooter Theorie

  € 99,-

  Exclusief CBR Theorie Examen

  Onbeperkt theoriecursus (Klassikaal en online)

  Online oefenexamens

  Slagingsgarantie

  Snelste CBR theorie-examendatum

  €30 korting voor je autotheoriecursus

  INSCHRIJVEN

  Ik Heb Een Eigen Theorie-Examen

  Meest gekozen

  brommer met persoon erop

  Compleet scooter rijbewijs

  € 479,-

  Onbeperkt theoriecursus (Klassikaal en online)

  Online oefenexamens

  4 praktijklessen

  Inclusief theorie & praktijkexamen

  Slagingsgarantie voor de theorie

  Gebruik Scooter + Scooterhelm

  Snelste CBR theorie + praktijk examens

  We plannen je praktijk vooruit in

  Betaal in 2 termijnen

  €100,- korting voor je auto theoriecursus

  INSCHRIJVEN

  Ik Heb Een Eigen Theorie-Examen

  kleine oranje scooter

  Scooter praktijk

  € 375,-

  4 praktijklessen

  Direct door voor het praktijkexamen

  Te verdelen over 1 of 2 dagen, zonder extra kosten!

  Inclusief CBR praktijkexamen

  Gebruik Scooter + scooterhelm

  Snelste CBR praktijkexamendatum

  We plannen je praktijk vooruit in

  Betaal in 2 termijnen

  €100,- korting voor je auto theoriecursus

  INSCHRIJVEN
  Banner

  Scooter theorie Lelystad

  Voor de scooter theorie cursus moet je een keer een vroege vogel zijn. We starten namelijk vroeg in de ochtend, om 7 uur, al met de cursus. Want we hebben een hoop lesstof te behandelen en willen graag dat je dezelfde dag nog je theorie-examen bij het CBR doet. Hierdoor is de kans namelijk groot dat je in een keer slaagt. Een gezamenlijk doel, toch?
  De spoedcursus scooter theorie in Lelystad duurt zo’n 5 uur. Maar wees gerust, we lassen er genoeg korte pauzes in. Want het is voor niemand makkelijk om zo’n lange tijd de aandacht erbij te houden. Dankzij deze pauzes kun je jezelf veel beter concentreren en blijft de lesstof veel beter in je geheugen hangen.
  De scooter theorie cursus in Lelystad is klassikaal. Je leert tijdens deze cursus alles wat je moet weten om te kunnen slagen voor je theorie-examen bij het CBR. Tijdens de cursus is er genoeg tijd om je vragen te stellen, zodat de docenten deze voor je kunnen beantwoorden. Vol vertrouwen ga jij het examen tegemoet.

  INSCHRIJVEN

  Scooter praktijk Lelystad

  Super, je bent geslaagd voor je theorie. Gefeliciteerd! Nadat je bent geslaagd voor je examen scooter theorie in Lelystad, ontvang je een e-mail met je theoriecertificaat (AM). Nu mag je starten met de scooter rijlessen! Doe dit gelijk, zodat de theorie nog vers in je geheugen zit.

  In Lelystad werkt Bromo samen met erkende scooter rijscholen. Je krijgt dus les van de beste scooter instructeurs van Lelystad. Onze ervaren rijinstructeurs leren je tijdens de scooter rijlessen waar je op de weg met de scooter mag rijden. Ook leer je hoe je correct kijkt en hoe je de scooter moet besturen. De scooter instructeurs bereiden jou van a tot z voor op het scooter praktijkexamen in Lelystad. Omdat de instructeurs precies weten waar de examinators van het CBR Lelystad op letten, oefenen ze met jou net zolang op deze onderdelen, totdat je ze tot in de puntjes beheerst. Hierdoor slaag 90% van onze leerlingen al bij de eerste examenpoging. Voor al je vragen tijdens, voor of na de praktijklessen kun je terecht bij Bromo.

  ✅   Veilig de weg op
  ✅   Geen stress
  ✅   Lage prijs
  ✅   Praktijkles gericht op het CBR

  INSCHRIJVEN
  Bromo_Praktijk_Les

  7 dagen in de week cursus!

  Doordeweeks maandag tot vrijdag van 15:30 tot 20:00 . Weekenden zaterdag en zondag van 10:30 tot 15:15

  Bromo rijbewijs geslaagd

  Bij Bromo krijg je 100% slagingsgarantie

  Toch gezakt? Volg de cursus onbeperkt gratis nog een keer!

  Bromo theorie les

  Gratis digitaal leermateriaal!

  Na het aanmelden kun je meteen al thuis online oefenen, voordat je de cursus klassikaal komt volgen bij ons.

  Banner

  Bromo docenten

  Om ervoor te zorgen dat je van de beste docenten leert, heeft Bromo alleen maar zeer ervaren docenten in dienst. Tijdens de spoedcursus scooter theorie stoomt de docent je helemaal klaar voor het examen bij het CBR. De docent behandelt namelijk alle onderwerpen die je kunt verwachten tijdens het theorie-examen.

  Onze docenten leren je niet alleen de lesstof, maar ook handige ezelsbruggetjes. Zodat je de theorie veel beter onthoudt. Dankzij deze kennis, ezelsbruggetjes en coaching van de docent ga je vol goede moed het theorie-examen bij het CBR Lelystad tegemoet. Want ook jij maakt een grote kans om in een keer te slagen.

  Na de spoedcursus scooter theorie in Lelystad rijden we met z’n naar het CBR. We komen hier ruim voor aanvang van het examen aan. Hierdoor heb je nog wat tijd om je zenuwen onder controle te krijgen en je telefoon en horloge in een locker te doen. Het gemiddelde slagingspercentage is 50%, maar onder de leerlingen van Bromo is dit wel 90%.

  INSCHRIJVEN

  Scooter rijden in Lelystad

  De hoofdstad van Flevoland, Lelystad, staat bekend om Batavia Stad en het schip de Batavia. De inwoners van Lelystad hebben waarschijnlijk ook allemaal wel een keer in hun leven geshopt bij Batavia Stad of het schip bezocht. De stad ligt niet alleen aan het water, maar ook aan een mooi natuurgebied: de Oostvaardersplassen. Je kunt met de scooter makkelijk naar het Buitencentrum Oostvaardersplassen rijden, om het natuurgebied te bezoeken.

  Heb je genoeg natuur bekeken, geshopt en gestruind door het centrum? Dan rijd je toch naar Almere op de scooter. Het is een ritje van zo’n 22 kilometer. Omdat je de cursus scooter rijbewijs in Lelystad hebt gedaan, weet je precies waar je met de scooter wel en niet mag rijden op de weg. Veel succes! Check voor vertrek even op wegwerkzaamheden in Lelystad, zo voorkom je omrijden en een hoop ergernis.

  INSCHRIJVEN