Scooter rijbewijs Goes

Ben je het zat om steeds met tegenwind of in de regen naar school of je werk te fietsen? Of wil je niet langer afhankelijk zijn van het openbaar vervoer? En ben je inmiddels (bijna) 16 jaar? Dan is het halen van het scooter rijbewijs echt iets voor jou.

Maak je voor het halen van je scooter rijbewijs in Goes gebruik van de pakketten van Bromo, dan haal je dit rijbewijs gegarandeerd in twee keer één dag. Eén dag voor je scooter theorie in Goes en één dag voor je scooter praktijk in Goes.

Het grootste voordeel aan je scooter rijbewijs halen via Bromo? Dat wij een slagingspercentage van 90% hebben, terwijl het landelijke gemiddelde op 50% ligt. Dus maar liefst negen van de tien kandidaten slaagt bij ons in één keer.

✅ De laagste prijs
Ervaren enthousiaste docenten
✅ Gratis online examentraining
✅ 7 dagen per week cursus, dus ook in het weekend

Ben je enthousiast en wil je je scooter rijbewijs in Goes graag via Bromo halen? Schrijf je dan vandaag nog in. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Scooter rijbewijs halen Contact

+🏆 Slagingsgarantie voor de theorie
+🕒 Onbeperkt Klassikaal of Online theoriecursus

+🏆 Slagingsgarantie voor de theorie
+🕒 Onbeperkt Klassikaal of Online theoriecursus
+🛵 4 praktijklessen
+ ☑ Inclusief CBR Examens

De eerste stap: scooter theorie Goes

Het behalen van je scooter rijbewijs in Goes doe je in twee stappen. De eerste stap is de scooter theorie. De cursus scooter theorie in Goes begint van maandag tot en met vrijdag om 15.30 uur en op zaterdag en zondag om 10.30 uur. Onze spoedcursus is een klassikale les die ongeveer vijf uur duurt.

Aangezien dit een behoorlijke zit is om continu geconcentreerd te blijven, wordt de klassikale les afgewisseld met korte pauzes en met online examentraining. Hierdoor neem je de kennis goed op en blijft de theorie dus beter hangen.

Na afronding van de cursus scooter theorie in Goes weet je alles om te kunnen slagen voor je theorie-examen bij de CBR-examenlocatie in Goes. Ben je geslaagd voor je theorie? Dan wordt het tijd voor stap twee: de scooter praktijk in Goes.

Scooter theorie halen

De tweede stap: je scooter praktijk halen in Goes

Yes, je hebt nu officieel je theoriecertificaat (AM) op zak. Nu wordt het tijd voor de tweede en ook laatste stap: je scooter praktijk in Goes. Tijdens de praktijklessen leer je alles over het veilig besturen van je scooter, veilig rijgedrag en veilig kijkgedrag. Dit doe je via een erkende, bij Bromo aangesloten scooter rijschool in Goes of omgeving. De rijscholen waarmee wij samenwerken staan bekend om hun hoge slagingspercentages. Wij zijn er dus van overtuigd dat jij hier voor je scooter praktijk in Goes in goede handen bent. De rijinstructeurs leren je alles wat je nodig hebt om in één keer te kunnen slagen voor je scooter praktijk in Goes.

Heb je voor, tijdens of na de praktijklessen in Goes nog vragen? Wij van Bromo zijn en blijven jouw eerste aanspreekpunt en staan je graag te woord.

. Scooter praktijk halen

Met je scooter op ontdekking in Goes

Goes, ook wel bekend als dé winkelstad van Zeeland, is een veelzijdige stad met een ruim aanbod aan winkels, gezellige terrassen en bijzondere monumenten. Middeleeuwse straten, smalle steegjes en monumentale panden zijn kenmerkend aan Goes. Genoeg redenen dus om deze mooie stad te ontdekken. En dat kan natuurlijk ook met de scooter wanneer je jouw scooter rijbewijs in Goes al gehaald hebt.

Vanuit het centrum van Goes rijd je met de scooter ook zo naar de prachtige stranden van het Veerse Meer. Houd voor de zekerheid altijd even de meest recente verkeerssituatie in Goes in de gaten. Zo ben je altijd op de hoogte van eventuele omleidingen of wegwerkzaamheden.

scooter rijbewijs behalen in goes

De docenten van Bromo Goes

De docenten waar we bij Bromo mee samenwerken, zijn gespecialiseerd in de scooter theorie. Alle docenten hebben jarenlange ervaring en weten precies wat ze bij het CBR belangrijk vinden bij een theorie-examen. Onze docenten werken met een bewezen en effectieve lesmethode, want het slagingspercentage is niet voor niets 90%. Daarnaast maken ze gebruik van interactief lesmateriaal. Dat maakt de les én leuker én efficiënter.

Het fijne aan de oefenexamens is dat je tijdens de cursus scooter theorie in Goes al kennismaakt met de echte vragen van het CBR. Zo kom je tijdens het examen niet voor verrassingen te staan. Onze docenten leren je allerlei handige ezelsbruggetjes en beantwoorden alle vragen van jou en je medecursisten.

Veelgestelde vragen over het scooter rijbewijs in Goes

Wanneer kan ik beginnen met mijn scooter rijbewijs in Goes?

Wanneer je 15,5 jaar bent, kun je bij ons al terecht voor je scooter theorie in Goes. Na het volgen van onze theoriecursus ben je optimaal voorbereid en is de kans dat je in één keer slaagt erg groot. Wij geven zeven dagen per week onze theoriecursus. Na het halen van je theoriecertificaat en vanaf de dag dat je 16 jaar bent, mag je van start met de praktijklessen voor het scooter rijbewijs in Goes.

Wat zijn de kosten voor het scooter rijbewijs in Goes?
Onze theoriecursus voor de scooter kost 135,- inclusief het CBR theorie examen.Onze praktijkcursus voor de scooter kost € 365,- inclusief het praktijk examen.De kosten voor het scooter rijbewijs pakket, theorie en praktijk samen, zijn €465,- inclusief alle examens!Je kunt online betalen via iDeal of pinnen op locatie.
Wat houdt jullie slagingsgarantie in?

Bij Bromo hebben we een slagingsgarantie van 100%. Dit betekent dat wanneer je de eerste keer niet geslaagd bent voor je theorie-examen, je onze theoriecursus gewoon gratis nogmaals mag volgen. De cursus mag je gratis blijven volgen, totdat je het theoriecertificaat in de pocket hebt. De enige kosten die je extra maakt, zijn de kosten voor een nieuw CBR theorie-examen.

Hoe zien de scooter praktijklessen eruit?

Gemiddeld heeft een cursist vier praktijklessen nodig. Dit wordt verdeeld over één of twee dagen. ’s Morgens volg je de praktijklessen, waarna je ’s middags meteen examen kunt doen. Deze praktijklessen volg je in een kleine groep van twee tot drie leerlingen bij een bij Bromo aangesloten rijschool in Goes. Het praktijkexamen leg je uiteraard wel individueel bij de CBR-examenlocatie in Goes af.

Wat is het adres van het CBR in Goes?

De gemeente Goes beschikt over een eigen CBR-examenlocatie. Het adres van CBR Goes is M.A. de Ruijterlaan 2 in Goes en ligt heel centraal in Goes. Vanaf het station ben je te voet namelijk maar een kleine vijf minuten onderweg en met de fiets maar twee minuten.

📍 Locaties

bromo scooter rijbewijs logo

BTW nummer :NL863723457B01

KVK nummer : 85735817

© 2022 | Bromo Rijbewijs | Made by Frontspace

scooter digid