Scooter rijbewijs Emmen

Ben je bijna 16 jaar en heb je geen zin meer om met je fiets door de wisselende Nederlandse weersomstandigheden naar school, naar je (bij)baan, naar het gezellige centrum van Emmen of naar vrienden te rijden? Dan wordt het de hoogste tijd om je scooter rijbewijs te halen.

Woon je in de omgeving van Emmen? Dan ben je bij Bromo aan het juiste adres. Wij bieden diverse pakketten rondom het scooter rijbewijs aan. Denk aan een scooter theorie pakket, scooter praktijk pakket of een combinatiepakket. Graag combineren wij de theorie en de praktijk met elkaar, zodat jij snel én met succes jouw scooter rijbewijs kunt halen in Emmen.

Bij ons heb je iedere dag de mogelijkheid om je scooter rijbewijs in Emmen te halen. Wij bieden namelijk zeven dagen per week een cursus aan.

✅ Hoge slagingspercentages van 90% en 100% slagingsgarantie
✅ Complete pakketten voor een superscherpe prijs
✅ Inclusief onbeperkt online examentraining
✅ Goede uitleg van ervaren en enthousiaste docenten

Schrijf je vandaag nog in voor de cursus scooter theorie in Emmen en/of scooter praktijk in Emmen. Wij regelen jouw inschrijving om examen te doen bij de CBR examenlocatie in Emmen.

Scooter rijbewijs halen Contact

+🏆 Slagingsgarantie voor de theorie
+🕒 Onbeperkt Klassikaal of Online theoriecursus

+🏆 Slagingsgarantie voor de theorie
+🕒 Onbeperkt Klassikaal of Online theoriecursus
+🛵 4 praktijklessen
+ ☑ Inclusief CBR Examens

De eerste stap: jouw scooter theorie in Emmen

De eerste stap voor het halen van jouw scooter rijbewijs in Emmen is het theoretische gedeelte. Wil je jouw scooter theorie in Emmen in één dag halen? Dat kan bij Bromo. Bromo is de enige partij in Emmen die dit mogelijk maakt.

Met onze CBR-gerichte theoriecursus leren we je alles wat je moet weten om jouw scooter theorie in Emmen in één keer te halen. Onze theoriecursussen vinden zowel doordeweeks als in het weekend plaats. Hierdoor is er altijd wel een dag die voor jou uitkomt voor het doen van je theoriecursus.

Doordeweeks starten onze theoriecursussen om 15.30 uur. In het weekend starten we ’s ochtends om 10.30 uur. In vijf uur tijd leren we je alles wat je moet weten om het theorie-examen voor je scooter succesvol af te leggen.

Onze enthousiaste docenten behandelen alle belangrijke onderwerpen, leren je superhandige ezelsbruggetjes en beantwoorden al jouw vragen. Hierdoor zal alles wat in het theorie-examen van het CBR naar voren komt niet zo vreemd voor je zijn. Op deze manier is het theorie-examen minder stressvol én is de kans een stuk groter dat ook jij in één keer slaagt.

Scooter theorie halen

De tweede (en laatste) stap: scooter praktijk halen in Emmen

Heb je de eerste stap succesvol afgerond? Dan ben jij de trotse eigenaar van een theoriecertificaat (AM). En dan wordt het nu tijd voor de tweede en ook de laatste stap: de scooter praktijk in Emmen. De scooter praktijklessen volg je bij een bij Bromo aangesloten scooter rijschool met ervaren instructeurs. Deze instructeurs weten waar de examinatoren van het CBR op letten. En dus ook wat jij in ieder geval goed onder de knie moet krijgen. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid bent én dat je scooter en het rijden op de openbare weg steeds meer vertrouwd zal aanvoelen.

Tijdens je scooter praktijk maak je kennis met de verkeerssituatie in de regio Emmen. Je leert hoe je veilig moet kijken en wat voor jou als scooterbestuurder een veilige plek op de weg is.

Alle praktijklessen worden op een ontspannen en leuke manier gegeven. Heb je vragen over de onderdelen van de scooter praktijk in Emmen of wil je extra oefenen met één van de handelingen die je in het verkeer nog lastig vindt? Geen probleem. Wij houden altijd rekening met jouw wensen. Onze rijinstructeurs weten hoe ze jou goed moeten voorbereiden, zodat je met het volste vertrouwen je scooter praktijk in Emmen in één dag kunt halen.

. Scooter praktijk halen

Je rijbewijs gehaald? Geniet van het mooie Emmen

Emmen is een plaats in de provincie Drenthe. En waar de gemeente Emmen en haar omgeving om bekend staan, is de veelzijdigheid qua natuur. Deze veelzijdigheid komt doordat de natuur bestaat uit zandgebieden en veengebieden.

Beide gebieden hebben hun eigen kenmerken en uitstraling. Kenmerken en uitstraling waar je al rijdend op je scooter van kunt genieten. Maar Emmen kent niet alleen natuur, ook een gezellig centrum met winkels en terrasjes biedt gelegenheid voor elke scooterrijder of -rijdster. Ben je overtuigd van de voordelen van een scooter rijbewijs in Emmen? Wij van Bromo bieden zowel theorie- als praktijklessen aan voor het halen van je scooter rijbewijs.

Veelgestelde vragen over het scooter rijbewijs in Emmen

Wanneer kan ik beginnen met mijn scooter rijbewijs in Emmen?

Het scooter rijbewijs wordt opgedeeld in een theoretisch gedeelte en een praktisch gedeelte. Je kunt met het theoretische gedeelte starten wanneer je 15,5 jaar oud bent. Ben je geslaagd voor je theorie? Dan mag je, wanneer je 16 jaar bent, van start gaan met het praktische gedeelte.

Wat kost mijn scooter rijbewijs in Emmen?

Wat de kosten zijn voor je scooter rijbewijs in Emmen is afhankelijk van voor welk pakket je kiest.

Onze theoriecursus voor de scooter kost 135,- inclusief het CBR theorie examen.Onze praktijkcursus voor de scooter kost € 365,- inclusief het praktijk examen.De kosten voor het scooter rijbewijs pakket, theorie en praktijk samen, zijn €465,- inclusief alle examens!Je kunt online betalen via iDeal of pinnen op locatie.
Wat gebeurt er als ik niet in één keer slaag voor mijn scooter theorie?

Mocht je, om wat voor reden dan ook, de eerste keer niet slagen voor je scooter theorie, dan is dat geen enkel probleem. Omdat wij een slagingspercentage van 100% garanderen, bieden we je wanneer je gezakt bent aan om je scooter theorie cursus in Emmen gratis nog een keer te volgen.

Wat is het adres van het CBR in Emmen?

Het CBR in Emmen bevindt zich aan de Nijbracht 112.

📍 Locaties

bromo scooter rijbewijs logo

BTW nummer :NL863723457B01

KVK nummer : 85735817

© 2022 | Bromo Rijbewijs | Made by Frontspace

scooter digid