bromo logo png
 • CURSUSSEN & LOCATIES
 • CURSUSSEN & LOCATIES
 • halve blauwe rondje
  Bromo scooter photo min

  Scooter rijbewijs Dijk en Waard

  Woon je in de gemeente Dijk en Waard en wil je zo snel mogelijk je scooter rijbewijs halen? Dan is het belangrijk om ook zo snel mogelijk te starten. Je kunt niet zomaar bij elke rijschool snel terecht, maar bij Bromo kan dat wel. Via ons haal je je scooter rijbewijs in 1 dag.

  Wij organiseren zeven dagen per week onze cursus voor het behalen van jouw scooter rijbewijs in Dijk en Waard. Wanneer je gebruik maakt van onze theoriecursus gecombineerd met de praktijklessen ben je optimaal voorbereid en is de kans dat je in één keer slaagt voor je scooter rijbewijs in Dijk en Waard heel erg groot.

  Dus, wil jij snel, veilig en voordelig met een scooter de weg op? Doe het meteen goed, kies voor Bromo!

  ✅ Aantrekkelijk geprijsde pakketten
  ✅ Hoge slagingspercentages
  ✅ Een overzichtelijk online platform met gratis theorie-examenmateriaal
  ✅ Ervaren, enthousiaste docenten

  Ben je 15,5 jaar? Dan mag je al starten met je scooter theorie in Dijk en Waard. Vanaf je 16 jaar mag je aan de slag met je scooter praktijk in Dijk en Waard. Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact op of schrijf jezelf direct in.

  INSCHRIJVEN
  halve witte rondje met oranje bovenkant
  takenlijstje

  Scooter Theorie

  € 99,-

  Exclusief CBR Theorie Examen

  Onbeperkt theoriecursus (Klassikaal en online)

  Online oefenexamens

  Slagingsgarantie

  Snelste CBR theorie-examendatum

  €30 korting voor je autotheoriecursus

  INSCHRIJVEN

  Ik Heb Een Eigen Theorie-Examen

  Meest gekozen

  brommer met persoon erop

  Compleet scooter rijbewijs

  € 479,-

  Onbeperkt theoriecursus (Klassikaal en online)

  Online oefenexamens

  4 praktijklessen

  Inclusief theorie & praktijkexamen

  Slagingsgarantie voor de theorie

  Gebruik Scooter + Scooterhelm

  Snelste CBR theorie + praktijk examens

  We plannen je praktijk vooruit in

  Betaal in 2 termijnen

  €100,- korting voor je auto theoriecursus

  INSCHRIJVEN

  Ik Heb Een Eigen Theorie-Examen

  kleine oranje scooter

  Scooter praktijk

  € 375,-

  4 praktijklessen

  Direct door voor het praktijkexamen

  Te verdelen over 1 of 2 dagen, zonder extra kosten!

  Inclusief CBR praktijkexamen

  Gebruik Scooter + scooterhelm

  Snelste CBR praktijkexamendatum

  We plannen je praktijk vooruit in

  Betaal in 2 termijnen

  €100,- korting voor je auto theoriecursus

  INSCHRIJVEN
  Banner

  Scooter theorie Dijk en Waard

  Wij bieden op verschillende locaties door Nederland, zeven dagen per week, onze theoriecursus aan. Voor je scooter theorie in Dijk en Waard kan je doordeweeks vanaf 15.30 uur terecht en in het weekend vanaf 10.30 uur.

  Onze spoedcursus duurt vijf uur en wordt gegeven door ervaren docenten. Onze docenten leren je alles wat je moet weten om je examen scooter theorie in Dijk en Waard in één keer te halen. En wist je dat negen op de tien van onze cursisten ook in één keer slaagt voor zijn of haar theorie-examen? En daar voegen we jou ook graag aan toe.

  Na de theoriecursus gaan we gezamenlijk naar de dichtstbijzijnde CBR examenlocatie in Alkmaar. Ben je geslaagd voor je theoriecertificaat? Dan mag je door voor de scooter praktijk in Dijk en Waard.

  INSCHRIJVEN

  Scooter praktijk halen in Dijk en Waard

  Gefeliciteerd, deel één van je scooter rijbewijs in Dijk en Waard is in de pocket. Nu is het tijd voor het tweede deel: de scooter praktijk in Dijk en Waard.

  Voor de scooter praktijk zijn wij van Bromo de samenwerking aangegaan met verschillende, kwalitatief goede, scooter rijscholen. Wij hebben deze rijscholen geselecteerd op hun hoge slagingspercentages.

  Samen met jou doet de rijinstructeur er alles aan om jou in één keer te laten slagen voor je praktijkexamen. Om dit te kunnen realiseren, leert diegene je alles wat je moet weten over je scooter, veilig rij- en kijkgedrag en de verkeerssituatie in Dijk en Waard. Gemiddeld heb je een viertal praktijklessen nodig, voordat je aan de slag mag met je praktijkexamen.

  .

  INSCHRIJVEN
  Bromo_Praktijk_Les

  7 dagen in de week cursus!

  Doordeweeks maandag tot vrijdag van 15:30 tot 20:00 . Weekenden zaterdag en zondag van 10:30 tot 15:15

  Bromo rijbewijs geslaagd

  Bij Bromo krijg je 100% slagingsgarantie

  Toch gezakt? Volg de cursus onbeperkt gratis nog een keer!

  Bromo theorie les

  Gratis digitaal leermateriaal!

  Na het aanmelden kun je meteen al thuis online oefenen, voordat je de cursus klassikaal komt volgen bij ons.

  Banner

  Scooter rijden door de gemeente Dijk en Waard

  Dijk en Waard, ook wel bekend als stad van de zon, is een gemeente in de provincie Noord-Holland. De gemeente Dijk en Waard bestaat pas sinds 2022, want op 1 januari van dat jaar zijn Heerhugowaard en Langedijk gefuseerd tot Dijk en Waard.

  De gemeente heeft bijna 88.000 inwoners en heeft een verscheidenheid aan schatten om te ontdekken. Stap op je scooter en geniet van de veelzijdige omgeving met de diverse landschappen. Denk aan bossen, uitgestrekte polders, prachtige natuurgebieden en pittoreske dorpen. Ideaal om even te ontsnappen aan de drukte van alledag.

  Aangezien jouw scooter praktijk in en om Dijk en Waard heeft plaatsgevonden, ken je de omgeving en de bijbehorende verkeerssituatie in Dijk en Waard als geen ander.

  INSCHRIJVEN

  Leer van de beste scooter docenten in Dijk en Waard!

  Wanneer je gebruik maakt van onze cursus scooter theorie in Dijk en Waard, leer je alles wat je moet weten voor je theorie-examen van de beste docenten. Zij behandelen niet alleen de belangrijkste onderwerpen, maar leren je ook handige ezelsbruggetjes en zorgen voor de juiste coaching zodat jij vol zelfvertrouwen het examen voor je scooter theorie in Dijk en Waard ingaat. Ook beantwoorden ze al jouw vragen.

  Mede dankzij onze docenten zorgen ervoor dat meer dan 90% van onze leerlingen al na één poging voor hun theorie-examen slaagt. Dit is heel hoog in vergelijking met het gemiddelde slagingspercentage van maar 50%.

  INSCHRIJVEN