bromo logo png
 • CURSUSSEN & LOCATIES
 • CURSUSSEN & LOCATIES
 • halve blauwe rondje
  Bromo scooter photo min

  Scooter rijbewijs Castricum

  Ben je het zat om altijd met tegenwind of in de regen naar school, vrienden of je (bij)baan te fietsen? Wil je ook niet altijd afhankelijk zijn van het openbaar vervoer? En ben je inmiddels bijna 16 jaar? Dan is het halen van je scooter rijbewijs in Castricum echt iets voor jou. En wanneer je gebruik maakt van één van de pakketten van Bromo haal je je scooter rijbewijs in Castricum gegarandeerd in twee keer één dag. Eén dag voor je scooter theorie in Castricum en één dag voor je scooter praktijk in Castricum. Het grote voordeel aan het halen van je scooter rijbewijs in Castricum via Bromo? Dat wij een slagingspercentage van 90% hebben, terwijl het landelijke gemiddelde op ongeveer 60% ligt. Dit betekent dat maar liefst negen op tien van onze kandidaten in één keer slaagt.

  ✅Aantrekkelijk geprijsde pakketten
   Ervaren enthousiaste docenten
  ✅ Gratis online examentraining
  ✅Wij bieden onze cursus van maandag tot en met zondag aan

  Ben je enthousiast en wil je je scooter rijbewijs in Castricum graag via Bromo halen? Schrijf je dan vandaag nog in. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

  INSCHRIJVEN
  halve witte rondje met oranje bovenkant
  takenlijstje

  Scooter Theorie

  € 99,-

  Exclusief CBR Theorie Examen

  Onbeperkt theoriecursus (Klassikaal en online)

  Online oefenexamens

  Slagingsgarantie

  Snelste CBR theorie-examendatum

  €30 korting voor je autotheoriecursus

  INSCHRIJVEN

  Ik Heb Een Eigen Theorie-Examen

  Meest gekozen

  brommer met persoon erop

  Compleet scooter rijbewijs

  € 479,-

  Onbeperkt theoriecursus (Klassikaal en online)

  Online oefenexamens

  4 praktijklessen

  Inclusief theorie & praktijkexamen

  Slagingsgarantie voor de theorie

  Gebruik Scooter + Scooterhelm

  Snelste CBR theorie + praktijk examens

  We plannen je praktijk vooruit in

  Betaal in 2 termijnen

  €100,- korting voor je auto theoriecursus

  INSCHRIJVEN

  Ik Heb Een Eigen Theorie-Examen

  kleine oranje scooter

  Scooter praktijk

  € 375,-

  4 praktijklessen

  Direct door voor het praktijkexamen

  Te verdelen over 1 of 2 dagen, zonder extra kosten!

  Inclusief CBR praktijkexamen

  Gebruik Scooter + scooterhelm

  Snelste CBR praktijkexamendatum

  We plannen je praktijk vooruit in

  Betaal in 2 termijnen

  €100,- korting voor je auto theoriecursus

  INSCHRIJVEN
  Banner

  Scooter theorie in Castricum

  De eerste stap voor het halen van jouw scooter rijbewijs in Castricum is het theoretische gedeelte. Wil je jouw scooter theorie in Castricum in één dag halen? Dat kan bij Bromo. Bromo is de enige partij in Castricum die dit mogelijk maakt. Met onze CBR-gerichte theoriecursus leren we je alles wat je moet weten om jouw scooter theorie in Castricum in één keer te halen. Onze theoriecursussen vinden zowel doordeweeks als in het weekend plaats.

  Doordeweeks starten onze theoriecursussen om 15.30 uur. In het weekend starten we ’s ochtends om 10.30 uur. In vijf uur tijd leren we je alles wat je moet weten om het theorie-examen voor je scooter succesvol af te ronden.

  INSCHRIJVEN

  Scooter praktijk in Castricum

  Heb je de eerste stap van je scooter rijbewijs in Castricum succesvol afgerond? Dan ben jij de trotse eigenaar van een theoriecertificaat (AM). De laatste stap is de scooter praktijk in Castricum. Onze praktijklessen volg je bij een bij Bromo aangesloten scooter rijschool met ervaren rijinstructeurs. Deze instructeurs weten waar de examinatoren van het CBR op letten. En dus ook wat jij in ieder geval goed onder de knie moet hebben. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid bent en dat je scooter én het rijden op de openbare weg steeds meer vertrouwd zal aanvoelen.

  Tijdens je scooter praktijk in Castricum maak je kennis met de verkeerssituatie in de regio. Je leert hoe je veilig moet kijken en wat voor jou als scooterbestuurder een veilige plek op de weg is. Alle praktijklessen worden op een ontspannen en leuke manier gegeven. Onze rijinstructeurs weten hoe ze jou goed moeten voorbereiden, zodat je met het volste vertrouwen je scooter praktijk in Emmen in één dag kunt halen.

  INSCHRIJVEN
  Bromo_Praktijk_Les

  7 dagen in de week cursus!

  Doordeweeks maandag tot vrijdag van 15:30 tot 20:00 . Weekenden zaterdag en zondag van 10:30 tot 15:15

  Bromo rijbewijs geslaagd

  Bij Bromo krijg je 100% slagingsgarantie

  Toch gezakt? Volg de cursus onbeperkt gratis nog een keer!

  Bromo theorie les

  Gratis digitaal leermateriaal!

  Na het aanmelden kun je meteen al thuis online oefenen, voordat je de cursus klassikaal komt volgen bij ons.

  Banner

  De docenten van Bromo

  Onze enthousiaste docenten behandelen alle belangrijke onderwerpen, leren je superhandige ezelsbruggetjes en beantwoorden al jouw vragen tijdens de cursus scooter theorie in Castricum. Hierdoor zal alles wat in het theorie-examen van het CBR naar voren komt niet zo vreemd voor je zijn. Op deze manier is het theorie-examen minder stressvol én is de kans een stuk groter dat ook jij in één keer slaagt. Na het afronden van de scooter theorie in Castricum gaan we gezamenlijk naar de dichtstbijzijnde CBR examenlocatie. Zo hoef jij hiervoor al niet te stressen en kun je jezelf optimaal voorbereiden op het examen. Dát is de bewezen effectieve methode van Bromo.

  INSCHRIJVEN

  Scooter rijden in het mooie Castricum

  Castricum is een plaats in de provincie Noord-Holland. Castricum heeft een prachtige ligging met duinen en een strand. Castricum aan Zee is de badplaats van de gemeente Castricum. Dé ideale uitvalsbasis om lekker met je haren in de wind op de scooter rond te toeren. Maar naast het strand heeft Castricum nog veel meer te bieden. Denk bijvoorbeeld aan het fantastische bos- en duingebied, de tuinderijen en het polderlandschap. Een mooie omgeving om al scooter rijdend van te genieten. En de kans is groot dat je tijdens je scooter praktijk in Castricum al genoten hebt van al dit moois. Ga je op pad? Houd dan altijd de actuele verkeerssituatie in Castricum de gaten. Zin in een flinke rit? Bezoek dan hoofdstad Amsterdam eens met de scooter vanuit Castricum: met ongeveer anderhalf uur rijden ben je er.

  INSCHRIJVEN