bromo logo png
 • CURSUSSEN & LOCATIES
 • CURSUSSEN & LOCATIES
 • halve blauwe rondje
  Bromo scooter photo min

  Scooter rijbewijs Capelle aan den IJssel

  In slechts 1 dag je scooter rijbewijs in Capelle aan den IJssel? De cursus scooter rijbewijs in Capelle aan den IJssel is 7 dagen per week, tweemaal per dag beschikbaar! Nadat we alle scooter theorie hebben doorgenomen gaan we samen naar de locatie van het CBR in Barendrecht, helaas heeft het CBR geen examenlocatie in Capelle aan den IJssel zelf. Omdat je examen op dezelfde dag valt als je scooter rijbewijs cursus, zit alle informatie nog vers in je geheugen en slaag je gemakkelijker. Schrijf je vandaag nog in voor de spoedcursus scooter rijbewijs van Bromo om optimaal voorbereid het examen in te gaan. Ook jij kan in 1 dag slagen voor je scooter rijbewijs!

  ✅   Hoog slagingspercentage
  ✅   Gratis online examentraining
  ✅   Ervaren docenten
  ✅   Gunstige tarieven!

  INSCHRIJVEN
  halve witte rondje met oranje bovenkant
  takenlijstje

  Scooter Theorie

  € 99,-

  Exclusief CBR Theorie Examen

  Onbeperkt theoriecursus (Klassikaal en online)

  Online oefenexamens

  Slagingsgarantie

  Snelste CBR theorie-examendatum

  €30 korting voor je autotheoriecursus

  INSCHRIJVEN

  Ik Heb Een Eigen Theorie-Examen

  Meest gekozen

  brommer met persoon erop

  Compleet scooter rijbewijs

  € 479,-

  Onbeperkt theoriecursus (Klassikaal en online)

  Online oefenexamens

  4 praktijklessen

  Inclusief theorie & praktijkexamen

  Slagingsgarantie voor de theorie

  Gebruik Scooter + Scooterhelm

  Snelste CBR theorie + praktijk examens

  We plannen je praktijk vooruit in

  Betaal in 2 termijnen

  €100,- korting voor je auto theoriecursus

  INSCHRIJVEN

  Ik Heb Een Eigen Theorie-Examen

  kleine oranje scooter

  Scooter praktijk

  € 375,-

  4 praktijklessen

  Direct door voor het praktijkexamen

  Te verdelen over 1 of 2 dagen, zonder extra kosten!

  Inclusief CBR praktijkexamen

  Gebruik Scooter + scooterhelm

  Snelste CBR praktijkexamendatum

  We plannen je praktijk vooruit in

  Betaal in 2 termijnen

  €100,- korting voor je auto theoriecursus

  INSCHRIJVEN
  Banner

  Scooter theorie Capelle aan den IJssel

  De spoedcursus scooter theorie in Capelle aan den IJssel begint ‘s ochtends vroeg, we gaan rond 7.00 van start. Dit is nodig, de cursus duurt namelijk zo’n 5 uur, én er moet nog tijd overblijven om direct examen te kunnen doen bij het CBR. 5 uur lang je aandacht erbij houden is natuurlijk best een uitdaging. Toch is dit in de praktijk prima vol te houden, we plannen namelijk regelmatig korte pauzes in. Zo kun je je concentratie er goed bij houden en blijft de lesstof extra goed hangen.

  Onze ervaren theorie docenten nemen alle scooter theorie met je door en beantwoorden uiteraard al je vragen. Met de kennis die je in deze cursus opdoet slaag je gemakkelijk voor je scooter theorie examen. 90% van onze cursisten in Capelle aan den IJssel slaagt direct de eerste keer voor het theorie examen.

  INSCHRIJVEN

  Scooter praktijk Capelle aan den IJssel

  Scooter praktijklessen, dat is de volgende stap op weg naar jouw scooter rijbewijs! Om te mogen beginnen aan de scooter rijlessen in Capelle aan den IJssel moet je eerst slagen voor het theorie examen, je ontvangt dan je theoriecertificaat (AM). Bromo werkt samen met erkende scooter rijscholen in Capelle aan den IJssel die bekendstaan om hun hoge slagingspercentages, bij deze rij-instructeurs ben je in goede handen. Zo leer je gegarandeerd alles wat je moet weten om te kunnen slagen voor het CBR scooter praktijkexamen. Alle punten waar de examinator van het CBR streng op let worden uitvoerig met je geoefend. De scooter rijlessen in Capelle aan den IJssel worden verzorgd door instructeurs met veel ervaring: ze kennen veel van de CBR examenroutes en laten je zo alvast kennismaken met de trajecten die je mag verwachten tijdens je scooter praktijkexamen. Bromo is en blijft jouw vaste aanspreekpunt bij vragen, ook tijdens de scooter praktijkles in Capelle.

  ✅   Leer correct kijkgedrag aan
  ✅   Gebruik de juiste plaats op de weg
  ✅   Gespecialiseerde rij-instructeurs
  ✅   Prima prijzen!

  INSCHRIJVEN
  Bromo_Praktijk_Les

  7 dagen in de week cursus!

  Doordeweeks maandag tot vrijdag van 15:30 tot 20:00 . Weekenden zaterdag en zondag van 10:30 tot 15:15

  Bromo rijbewijs geslaagd

  Bij Bromo krijg je 100% slagingsgarantie

  Toch gezakt? Volg de cursus onbeperkt gratis nog een keer!

  Bromo theorie les

  Gratis digitaal leermateriaal!

  Na het aanmelden kun je meteen al thuis online oefenen, voordat je de cursus klassikaal komt volgen bij ons.

  Banner

  Onze docenten en instructeurs

  Bromo heeft verschillende ervaren docenten in dienst. Ze behandelen alle belangrijke onderwerpen met je en oefenen met de echte vragen van het scooter theorie examen bij het CBR! Buiten alle kennis die onze docenten overdragen, leren ze je ook allerlei praktische ezelsbruggetjes die het gemakkelijker maken om het juiste antwoord te selecteren. Zo kun jij vol vertrouwen het examen in!

  Je scooter theorie in 1 dag afronden? Bij Bromo doen we niet anders! Na afronding van de spoedcursus scooter theorie rijden we samen naar de examenlocatie van CBR Barendrecht. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over vervoer of te laat komen, wij regelen het voor je. We komen ruim op tijd aan bij het CBR, zo kun jij je nog even in alle rust op je examen voorbereiden. 9 van de 10 cursisten van Bromo in Capelle aan den IJssel slaagt direct na 1 keer. Het gemiddelde slagingspercentage voor alle leerlingen die het scooter examen afleggen bij het CBR is slechts 50%. Met een scooter spoedcursus van Bromo Capelle verhoog je jouw kans op in 1 keer slagen dus enorm!

  INSCHRIJVEN

  Scooter rijden in Capelle aan den IJssel

  Scooter rijbewijs op zak? Tijd om een stukje te gaan rijden in de omgeving van Capelle aan den IJssel! Capelle is met zo’n 67.000 inwoners een bescheiden stadje in Zuid-Holland. De stad is ruim opgezet waardoor je lekker de ruimte hebt met je scooter. Ook is de scooter natuurlijk een ideaal vervoersmiddel om vrienden, of de winkels, in het nabijgelegen Rotterdam op te zoeken! Capelle ligt op een kleine 10 km afstand van het Rotterdamse centrum. Op de fiets al snel een half uur, met de scooter ben je er natuurlijk zo!

  Check voor je vertrekt altijd even de wegwerkzaamheden in Capelle aan den IJssel, zo voorkom je onverwachtse situaties en omrijden. Heb je via Bromo de scooter praktijk in Capelle aan den IJssel gevolgd? Dan ken je direct de actuele verkeerssituaties in Capelle aan den IJssel en weet je precies waar je de rijbaan of juist het fietspad moet gebruiken.

  INSCHRIJVEN

  Veelgestelde vragen over het scooter rijbewijs 

  Hoe haal ik mijn scooter rijbewijs in Capelle aan den IJssel?

  Dat kun je doen door wekenlang een theorieboek te bestuderen, of door gewoon een spoedcursus scooter theorie van Bromo Capelle aan den IJssel te volgen. Met de cursus van slechts 1 dag ben je optimaal voorbereid op het scooter examen bij het CBR. De spoedcursus van Bromo in Capelle begint met de scooter theorie, daarna gaan we gelijk door met de scooter praktijk.

  Hoe oud moet ik zijn voor een scooter rijbewijs?

  Om scooter te mogen rijden moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Wel kun je al vanaf 15 jaar starten met het behalen van je scooter rijbewijs in Capelle. Kies voor de spoedcursus scooter rijbewijs van Bromo Capelle om je perfect voor te bereiden op het CBR examen. 90% van onze leerlingen slaagt in 1 keer, dus jij ook! We organiseren de cursus scooter theorie in Capelle 2 keer per dag, 7 dagen per week. Zo is er altijd wel een dag en tijdstip beschikbaar dat jou goed uitkomt. Bromo Capelle werkt niet met wachttijden, bij ons kun je gewoon direct aan de slag. Aanmelden, cursus volgen, examen doen, slagen!

  Wat als ik niet (in 1 keer slaag) voor mijn scooter theorie in Capelle?

  No stress, 90% van onze leerlingen slaagt gewoon in 1 keer voor het scooter rijbewijs in Capelle. Natuurlijk kan het gebeuren dat de examenstress toeslaat en je toch te veel fouten maakt om te kunnen slagen. Ook dan is er geen reden tot paniek, Bromo werkt in Capelle aan den IJssel namelijk met 100% slagingsgarantie. Dat houdt in dat je de spoedcursus scooter theorie gewoon gratis opnieuw mag volgen wanneer je onverhoopt niet in 1 keer slaagt voor de scooter theorie.

  Hoeveel kost het scooter rijbewijs halen in Capelle aan den IJssel?

  De cursus scooter theorie in Capelle aan den IJssel kost €135, dit bedrag is inclusief online examentraining. Alle administratieve kosten die het CBR in rekening brengt voor het inplannen van je scooter theorie examen, zijn ook al inbegrepen.

  De scooter praktijk in Capelle aan den IJssel kost €399. Hiervoor krijg je 4 praktijklessen van zeer ervaren scooter rij-instructeurs in Capelle. Of je de 4 scooter rijlessen in 1 of liever 2 dagen wilt volgen is aan jou. Vanzelfsprekend gaan we alleen samenwerkingen aan met erkende scooter rijscholen die hoge slagingspercentages weten te behalen. De kosten voor het afleggen van je praktijkexamen bij het CBR zitten al in de pakketprijs van €399.

  Wil je zowel de scooter theorie als scooter praktijk volgen via Bromo Capelle? Het complete scooter rijbewijs pakket kost €495. Hiervoor mag je onbeperkt de klassikale spoedcursus scooter theorie komen volgen, gratis online oefenexamens maken en volg je 4 rijlessen. Ook voor dit pakket geldt: de kosten die het CBR rekent voor je examens zijn inbegrepen, geen verrassingen achteraf dus!

  Waar vind ik Bromo Capelle aan den IJssel?

  Je vindt de cursuslocatie van Bromo Capelle aan den IJssel aan de Kanaalweg nummer 33. De locatie ligt op ongeveer 8 minuten fietsen, gezien vanuit het NS station in Capelle aan den IJssel. Kom je met het openbaar vervoer naar Bromo? Ook dan is de locatie prima bereikbaar: pak vanaf het NS station in Capelle aan den IJssel station bus 30 of 31. In ongeveer 20 minuten kom je aan bij Bromo Capelle!

  Wat is het adres van CBR Capelle aan den IJssel?

  Na de spoedcursus scooter theorie rijden samen naar de CBR examenlocatie in Barendrecht, het CBR heeft helaas geen examenlocatie in Capelle. Liever met eigen vervoer? Het CBR examencentrum in Barendrecht zit aan de Zwaalweg nummer 1. Vanaf het treinstation in Capelle aan den IJssel is het ongeveer 50 minuten fietsen, niet echt aan te raden dus! Met de bus is het tussen de 70 en en 80 minuten, afhankelijk van welke bus je neemt. Voor de reis van Capelle aan den IJssel (station) naar de locatie van het CBR in Barendrecht kun je bus nummer 30, 36, 183 of 283 pakken.