bromo logo png
 • CURSUSSEN & LOCATIES
 • CURSUSSEN & LOCATIES
 • halve blauwe rondje
  Bromo scooter photo min

  Scooter rijbewijs Axel

  Woon je in Axel en omgeving? Dan woon je in de mooie provincie Zeeland. Het wonen in deze provincie heeft natuurlijk een heleboel voordelen. Maar wanneer je alles op de fiets moet doen, is de krachtige zeewind af en toe ook een nadeel. Ben je (bijna) 16 jaar? Dan is het zeker het overwegen waard om jouw scooter rijbewijs te halen. Het scooter rijbewijs in Axel is in tweeën opgedeeld: een theoretisch onderdeel en een praktisch onderdeel. Wil je graag jouw scooter rijbewijs in Axel snel en voordelig halen? Maak dan gebruik van één van de pakketten van Bromo. Bij ons haal je je scooter rijbewijs gegarandeerd in twee keer één dag. Eén dag voor je scooter theorie in Axel en één dag voor je scooter praktijk in Axel.

  ✅ Aantrekkelijk geprijsde pakketten
  ✅ Snelste CBR examendatums
  ✅ Gratis online oefenexamens
  ✅ 7 dagen per week cursus

  Ben je overtuigd van de voordelen die Bromo te bieden heeft voor het halen van jouw scooter rijbewijs in Axel? Schrijf je dan vandaag nog in!

  INSCHRIJVEN
  halve witte rondje met oranje bovenkant
  takenlijstje

  Scooter Theorie

  € 99,-

  Exclusief CBR Theorie Examen

  Onbeperkt theoriecursus (Klassikaal en online)

  Online oefenexamens

  Slagingsgarantie

  Snelste CBR theorie-examendatum

  €30 korting voor je autotheoriecursus

  INSCHRIJVEN

  Ik Heb Een Eigen Theorie-Examen

  Meest gekozen

  brommer met persoon erop

  Compleet scooter rijbewijs

  € 479,-

  Onbeperkt theoriecursus (Klassikaal en online)

  Online oefenexamens

  4 praktijklessen

  Inclusief theorie & praktijkexamen

  Slagingsgarantie voor de theorie

  Gebruik Scooter + Scooterhelm

  Snelste CBR theorie + praktijk examens

  We plannen je praktijk vooruit in

  Betaal in 2 termijnen

  €100,- korting voor je auto theoriecursus

  INSCHRIJVEN

  Ik Heb Een Eigen Theorie-Examen

  kleine oranje scooter

  Scooter praktijk

  € 375,-

  4 praktijklessen

  Direct door voor het praktijkexamen

  Te verdelen over 1 of 2 dagen, zonder extra kosten!

  Inclusief CBR praktijkexamen

  Gebruik Scooter + scooterhelm

  Snelste CBR praktijkexamendatum

  We plannen je praktijk vooruit in

  Betaal in 2 termijnen

  €100,- korting voor je auto theoriecursus

  INSCHRIJVEN
  Banner

  Je scooter theorie in Axel halen

  Het behalen van je scooter rijbewijs in Axel doe je in twee delen: een theoretisch en een praktisch gedeelte. De eerste stap is het halen van je theoriecertificaat (AM). Wanneer je kiest voor de scooter theorie in Axel van Bromo, kies je voor een theoriecursus gegeven door ervaren en enthousiaste docenten. Deze cursussen worden zeven dagen per week gegeven. Doordeweeks om 15.30 uur en in het weekend om 10.30 uur. In vijf uur tijd leren onze docenten je tijdens de cursus scooter theorie alles wat je moet weten om te kunnen slagen voor jouw theorie-examen.

  Het theorie-examen bij de CBR-examenlocatie vindt vaak dezelfde dag nog plaats, waardoor alle opgedane kennis tijdens de cursus nog vers in je geheugen zit. De manier waarop onze scooter theorie in Axel gegeven wordt is een bewezen effectieve methode.

  INSCHRIJVEN

  Scooter praktijk halen in Axel

  Deel twee is de scooter praktijk in Axel. De praktijklessen vinden plaats in en om Axel. Op deze manier maak je alvast kennis met de verkeerssituatie in deze omgeving. Tijdens de cursus scooter praktijk in Axel leer je alles over het besturen van je scooter, het in- en uitvoegen, voorrang verlenen en nemen en de plaats van jouw scooter op de weg.

  Voor de praktijklessen werken wij uitsluitend samen met de beste rijscholen in Axel en omgeving. Deze rijscholen hebben allemaal een hoog slagingspercentage. Je krijgt les van de beste rijinstructeurs om je optimaal voor te bereiden op jouw praktijkexamen bij het CBR. De rijinstructeurs weten als geen ander waar de examinatoren van het CBR op letten. Heb je vooraf, tijdens of na de scooter praktijk in Axel nog vragen? Wij van Bromo zijn altijd jouw eerste aanspreekpunt.

  INSCHRIJVEN
  Bromo_Praktijk_Les

  7 dagen in de week cursus!

  Doordeweeks maandag tot vrijdag van 15:30 tot 20:00 . Weekenden zaterdag en zondag van 10:30 tot 15:15

  Bromo rijbewijs geslaagd

  Bij Bromo krijg je 100% slagingsgarantie

  Toch gezakt? Volg de cursus onbeperkt gratis nog een keer!

  Bromo theorie les

  Gratis digitaal leermateriaal!

  Na het aanmelden kun je meteen al thuis online oefenen, voordat je de cursus klassikaal komt volgen bij ons.

  Banner

  Ervaren, enthousiaste docenten

  Vind je het lastig om zelf met je neus in de boeken te duiken voor het leren van de theorie voor je scooter? Dan is de scooter theorie in Axel van Bromo perfect voor jou. Onze ervaren en enthousiaste docenten reiken je niet alleen de lesstof aan, maar leren je ook handige ezelsbruggetjes. Tijdens de spoedcursus leer je alle onderwerpen die terugkomen tijdens het theorie-examen bij het CBR. Het gemiddelde slagingspercentage ligt op 50%. Maar bij ons slaagt negen op de tien kandidaten. Dat is dus een slagingspercentage van 90%. De kans dat jij ook in één keer slaagt voor je theorie-examen is bij Bromo dus erg groot.

  INSCHRIJVEN

  Geniet al scooter rijdend van het mooie Axel

  Axel is een stad in de provincie Zeeland, in de streek Zeeuws-Vlaanderen. Het aantal inwoners in Axel is een kleine 8000. Axel is een vestingstad die zowel tijdens de Tachtigjarige Oorlog als tijdens de Tweede Wereldoorlog flink geleden heeft. Wanneer je met de scooter door Axel rijdt, geniet dan sowieso even van de mooie polders en de Axelse kreek en de Grote Kreek. Net buiten Axel ligt een prachtig natuurgebied, genaamd Smitsschorre. Een gedeelte daarvan is uitgeroepen tot Kunstbos en herbergt landschapskunst van een twaalftal kunstenaars. En een kleine twaalf kilometer verderop vind je de kust. Een aantal mooie uitvalsbasissen dus om met je scooter naartoe te rijden.

  Heb je de scooter praktijk in Axel via Bromo gevolgd? Dan ben je al op de hoogte van de verkeerssituatie en weet je waar je wel of juist niet op het fietspad mag met je scooter.

  INSCHRIJVEN