Scooter rijbewijs in 1 dag halen? Dat doe je bij Bromo!

Wil jij graag zo snel mogelijk jouw scooter rijbewijs halen? Volg dan lessen bij Bromo. Bij ons is het namelijk mogelijk om je scooter rijbewijs in 1 dag te halen. Kun je ook niet wachten om lekker op je scooter rond te rijden? Lees dan snel verder!

Scooter rijbewijs halen Contact

Haal je scooter rijbewijs in 1 dag!

Bij Bromo is het gewoon mogelijk om je scooter rijbewijs in 1 dag te halen. Dat je bij ons onwijs snel jouw scooter rijbewijs kunt halen, doet trouwens niets af aan de kwaliteit ervan. Wij hebben namelijk een speciale cursus ontwikkeld waarmee je niet alleen snel, maar ook goed jouw scooter rijbewijs kunt halen. Dankzij deze cursus is het mogelijk om binnen enkele weken het theoretische én praktische gedeelte van het scooter rijbewijs af te ronden. Omdat het theoretische gedeelte van de spoedcursus op dezelfde dag valt als je examen bij het CBR, vergroot je je kans op in 1 keer slagen.
Scooter rijbewijs halen

Hoe kan ik mijn scooter rijbewijs in 1 dag halen?

De spoedcursus scooter rijbewijs in 1 dag bestaat uit een theoretisch en een en praktisch gedeelte. Hieronder leggen we beiden onderdelen van de spoedcursus scooter rijbewijs uit, zodat je precies weet wat je ervan kunt verwachten.

De scooter theorie

We beginnen de eerste dag met de scooter theorie in 1 dag. Binnen één dagdeel leren onze ervaren docenten je alles wat je moet weten. Hierbij worden alle belangrijke onderwerpen behandeld die tijdens het examen aan bod komen. Daarnaast leren onze docenten je ook een aantal handige ezelsbruggetjes. Ook laten de docenten je ook alvast een aantal vraagstellingen zien, zoals het CBR ze straks in het examen heeft staan. Hierdoor word je al wat bekend met die vraagstellingen waardoor het een stuk makkelijker wordt om het examen te maken. De meeste mensen slagen dan ook ín één keer voor het examen! En doordat wij voor dezelfde dag een plekje voor het examen bij het CBR hebben gereserveerd, kun je na het afronden van het theoretische gedeelde van de spoedcursus scooter rijbewijs direct het examen maken!
Scooter theorie halen

De scooter praktijk

Wanneer je het theoretische examen hebt gehaald, gaan we door met de scooter praktijk in 1 dag. Vaak kun je een week na het behalen van het theoretische examen al beginnen met de rijlessen. het praktische gedeelte bestaat uit een aantal rijlessen waarbij je weer door ervaren instructeurs wordt begeleid. Vinden de instructeurs dat je klaar bent voor het praktische examen? Dan kun je die al kort na de lessen maken. Wanneer je ook voor dit examen bent geslaagd, ben je ook geslaagd voor jouw scooter rijbewijs!
Scooter praktijk halen

Ook je scooter rijbewijs in 1 dag halen? Meld je aan!

Zoals je ziet, doe en leer je veel in een kort tijdsbestek, maar je zult merken dat het reuze meevalt. We houden tussendoor namelijk genoeg pauzes, zodat je alle lesstof goed op je kunt laten inwerken. En doordat alles wat je leert nog vers in het geheugen zit als je de examens gaat maken, is de kans onwijs groot dat je je scooter rijbewijs in 1 dag kunt behalen. En dat is het volle programma natuurlijk meer dan waard! Wil jij ook graag zo snel mogelijk jouw scooter rijbewijs halen? Meld je dan vandaag nog aan voor de cursus!

Nu aanmelden!

📍 Locaties

Katwijk

Theorie Katwijk    Praktijk Katwijk    Rijbewijs Katwijk

Noordwijk

Theorie Noordwijk    Praktijk Noordwijk    Rijbewijs Noordwijk

Voorburg

Theorie Voorburg    Praktijk Voorburg    Rijbewijs Voorburg 

Wassenaar

Theorie Wassenaar    Praktijk Wassenaar    Rijbewijs Wassenaar

Goes

Theorie Terneuzen    Praktijk Terneuzen    Rijbewijs Terneuzen

Terneuzen

Theorie Terneuzen    Praktijk Terneuzen    Rijbewijs Terneuzen

Vlissingen

Theorie Vlissingen    Praktijk Vlissingen    Rijbewijs Vlissingen

bromo scooter rijbewijs logo

BTW nummer : NL861836443B01

KVK nummer : 80882021

© 2022 | Bromo Rijbewijs | Made by Frontspace
scooter digid