Scooter rijbewijs in 1 dag: theorie en praktijk in Baarn

Wil je jouw scooter rijbewijs in 1 dag halen en de theorie en praktijk combineren in Baarn? Wij zorgen ervoor dat je de beiden kunt doen, steeds in 1 dag door ’s morgens vroeg te beginnen en daarna meteen examen te doen. We reserveren die examens alvast bij het CBR, zodat je daar meteen mee door kunt als je het onder de knie hebt.

Maar liefst 90% van onze kandidaten slaagt meteen in één keer. Dat is iets waar we trots op zijn en waar we het allemaal voor doen. Bijvoorbeeld als onze ervaren cursusdocenten je de theorie uitleggen. Of als ze je laten oefenen met de vragen zoals ook het CBR die stelt. En volg je de praktijklessen? Dat doe je met een ervaren instructeur bij een rijschool bij jou in de buurt.

Rijbewijs: de theorie en praktijk

Voor het rijbewijs voor de scooter combineer je de theorie en de praktijk. Je haalt eerst de theorie, waarna je meteen examen doet bij het CBR. Vervolgens kan je door met de praktijklessen, waarna we opnieuw het praktijkexamen meteen voor je reserveren.

Zo kun je het scooter rijbewijs in 1 dag halen. Combineer de theorie en de praktijk in Baarn, waarmee we ervoor zorgen dat je lekker snel door kunt. Dus kun jij niet meer wachten om op de scooter te gaan rijden? Met onze theoriecursus en de praktijklessen hoef je er niet langer dan nodig over te doen.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Wat zou je ervan denken om in 1 dag te slagen voor eerst de theorie en daarna ook voor de praktijk? Dat is precies wat we voor je doen. Je voelt onze theoriecursus en daarna de praktijklessen. In de beide gevallen doe je meteen daarna examen bij het CBR, omdat we dat alvast voor je hebben gereserveerd.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
Zwolle: Punterweg 7C Zwolle
juni 2021
juli 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Scooter rijbewijs in 1 dag: theorie en praktijk in Baarn

Wil je jouw scooter rijbewijs in 1 dag halen met de theorie en praktijk in Baarn? Dat is precies waar we voor zorgen, waardoor het niet langer hoeft te duren dan nodig. En ben je eenmaal klaar voor het examen? We gaan met je mee naar Utrecht , waar we je nog een paar laatste tips geven.

Vragen over het rijbewijs voor scooter in Baarn? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace