Scooter rijbewijs halen in Amersfoort

Wil je jouw scooter rijbewijs halen in Amersfoort? Bij ons combineer je de theorie en de praktijk in een totaalpakket. We organiseren de theoriecursus 7 dagen in de week en 2x per dag. De praktijklessen volg je bij een ervaren rijschool bij jou in de buurt, waar je natuurlijk snel aan de beurt bent.

Maar liefst 90% van onze kandidaten slaagt meteen de eerste keer, wat betekent dat je een geweldige kans maakt. En kun jij niet wachten om op de scooter te gaan rijden? Wij zorgen ervoor dat je in 1 dag kunt slagen voor eerst de theorie en daarna de praktijk. Zo kun je lekker snel de weg op, met het rijbewijs op zak.

Rijbewijs: de theorie en praktijk

Om het scooter rijbewijs te halen in Amersfoort moet je zowel de theorie als de praktijk goed onder de knie hebben. Voor de theorie volg je onze theoriecursus. We behandelen alle belangrijke theorie en oefenen met de vragen zoals ook het CBR je die zal stellen. En heb je zelf vragen? Onze ervaren cursusdocenten staan natuurlijk voor je klaar.

Nadat je de theorie hebt gehaald ga je ook aan de slag met de praktijk. Je volgt praktijklessen bij een rijschool bij jou in de buurt. De ervaren instructeurs leren je de scooter te rijden, leggen je uit over de verkeersregels en zorgen ervoor dat je goed om je heen kijkt. Zo doe je alles wat het CBR belangrijk vindt tijdens het praktijkexamen.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Met onze theoriecursus en daarna de praktijklessen kun je in 2x één dag lekker snel slagen voor jouw scooter rijbewijs. Het is misschien wel de snelste manier om die te halen in Amersfoort. Bovendien zijn wij jouw aanspreekpunt, om je te helpen als je vragen hebt of als je er zelf niet helemaal uitkomt.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Rijbewijs voor scooter in Amersfoort

Wil je jouw scooter rijbewijs halen in Amersfoort? Wij zorgen ervoor dat je het rijbewijs zo snel mogelijk op zak kunt hebben. En ga je naar de examenlocatie in Utrecht  voor de theorie en daarna de praktijk? Wij gaan met je mee, zodat je er op tijd bent en we je nog een paar handige tips kunnen geven.

Vragen over het rijbewijs voor scooter in Amersfoort? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace