Scooter rijbewijs halen in 1 dag in Soest

Jouw scooter rijbewijs halen in 1 dag in Soest? Met onze theoriecursus en daarna de praktijklessen tref je de beste voorbereiding. Meteen naar de cursus en ook na de praktijklessen zal je examen doen bij het CBR. Zo zit de kennis nog vers in je geheugen, zodat je de beste kans hebt om meteen te slagen.

Maar liefst 90% van onze kandidaten slaagt meteen de eerste keer. En haal je de theorie onverhoopt niet? Je mag onze cursus gewoon gratis opnieuw komen volgen. Dat is onze 100% slagingsgarantie, waarmee je zeker weet dat je het uiteindelijk zal halen.

Rijbewijs: de theorie en praktijk

Wil je het rijbewijs voor de scooter in 1 dag halen in Soest? Wij combineren de theorie en de praktijk. Tijdens de theoriecursus leer je natuurlijk de belangrijke theorie, bijvoorbeeld over de voorrangs- en verkeersregels. Bovendien beantwoorden we de vragen die je zelf hebt en oefenen we met de vragen zoals het CBR je die stelt.

De praktijklessen volg je bij een ervaren rijschool bij jou in de buurt. De instructeurs zorgen ervoor dat je goed om je heen kijkt en leggen je uit waar het CBR vooral op zal letten. Zo ben je goed voorbereid, ook omdat je waarschijnlijk de examenroute(s) al een keer met ze zal rijden.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Met onze theoriecursus en daarna de praktijklessen kun je in één dag slagen voor de twee onderdelen. Zo werk je zo snel mogelijk toe naar jouw rijbewijs. Wij plannen de examens bij het CBR alvast op de juiste momenten voor je in, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Rijbewijs voor scooter in Soest

Wil je jouw scooter rijbewijs halen in 1 dag in Soest? Onze theoriecursus organiseren we 7 dagen in de week en 2x per dag. Bovendien werken we samen met de beste rijscholen voor de praktijk, zodat je ook daar snel aan de beurt bent. En is het tijd om examen te doen? We gaan met je mee naar Utrecht , zodat je daar ruim op tijd aanwezig bent en we je nog een paar handige tips kunnen geven.

Vragen over het rijbewijs voor scooter in Soest? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace