Scooter rijbewijs Gouda

Scooter rijbewijs halen in Gouda? Wij zorgen ervoor dat je in twee keer één dag, eerst de theorie en daarna de praktijk, je scooter rijbewijs kunt halen. Dat doen we met onze cursus scooter theorie in Gouda, die we 7 dagen per week en 2x per dag voor je aanbieden. Daarna brengen we je in contact met een ervaren rijschool in de buurt, zodat je kunt starten met de scooter praktijk in Gouda. Bromo blijft altijd jouw vaste aanspreekpunt.

Wil je op jouw 16e verjaardag het scooter rijbewijs hebben, om er meteen op weg te kunnen rijden? Wij zorgen ervoor dat je op tijd de cursus volgt en daarna gelijk met de rijlessen kunt beginnen. Zo kun je in twee keer één dag slagen in Gouda, waarna je alles op orde hebt om het rijbewijs zo snel mogelijk te halen.

De voordelen van Bromo Gouda op een rijtje:

  • Hoogste slagingspercentage: 90%!
  • Centraal gelegen in Gouda
  • Lessen met smartboard, interactief
  • Goede uitleg van alle verkeersregels
  • Prettige sfeer

Je mag al vanaf je 15e jaar je scooter rijbewijs halen. Het praktijkexamen bij CBR Gouda mag je pas vanaf 16 jaar afleggen.

Nu inschrijven

Het scooter rijbewijs in 1 dag in Gouda

Wil je het scooter rijbewijs halen in Gouda? Het is belangrijk om zowel de theorie als de praktijk af te ronden. Voor het theoretische gedeelte volg je onze handige spoedcursus, waarna we samen naar de examenlocatie in Gouda  gaan. Zo zorgen we ervoor dat je er ruim op tijd bent, dus niets om je zorgen over te maken.

Rijbewijs halen

In 1 dag geslaagd in Gouda!

Met ons scooter rijbewijs pakket ben je in één dag klaar voor het scooter examen bij CBR Gouda. Ook jij kunt je scooter rijbewijs in Gouda in slechts 1 dag halen! Waarbij wij er natuurlijk voor zorgen dat je de handige ezelsbruggetjes leert en dat je weet wat het CBR je zal vragen en waar ze op letten tijdens het examen.

Reserveren

Veelgestelde vragen over het scooter rijbewijs in Gouda

Hoe kan ik mijn scooter rijbewijs halen in Gouda?

Heel simpel, door voor een scooter rijbewijs cursus van Bromo Gouda te kiezen! In één cursusdagje ben jij 100% klaar voor het halen van je scooter rijbewijs. De spoedcursus in Gouda begint met theorielessen, daarna ga je zelf scooter leren rijden.

Wanneer kan ik beginnen?

Bij Bromo ben je al vanaf de leeftijd van 15 jaar welkom. Nadat je de cursus in Gouda hebt gevolgd ben je uitstekend voorbereid, je kunt gewoon in 1 keer slagen voor het examen bij CBR Gouda. De spoedcursus is 2 keer per dag beschikbaar, 7 dagen per week. Zo is er is altijd een passende dag en tijd beschikbaar. Bromo Gouda werkt niet met wachtlijsten: inschrijven en direct beginnen!

Wat gebeurt er als ik niet slaag bij het CBR Gouda?

9 van de 10 van onze leerlingen slaagt direct. Natuurlijk, het kan altijd gebeuren dat je de eerste keer niet slaagt. Bijvoorbeeld door wat examenzenuwen. Bromo Gouda werkt met 100% slagingsgarantie: slaag je niet in één keer? Dan volg je de cursus kosteloos opnieuw.

Hoeveel kost het een scooter rijbewijs in Gouda?

De scooter theoriecursus in Gouda kost €135, inclusief online oefenexamens en de kosten die het CBR in rekening brengt voor het afleggen van je examen.

De scooter praktijkcursus kost €325. Hiervoor krijg je 4 keer een praktijkles bij een aangesloten rijschool in Gouda. We alleen met kwalitatieve rijscholen die hoge slagingspercentages leveren. Het praktijkexamen bij het CBR is al in de prijs inbegrepen, geen extra kosten meer dus. Je mag zelf kiezen of je de 4 rijlessen in 1 of liever in 2 dagen wilt volgen.

Ga je voor theorie én praktijk bij Bromo Gouda? In dat geval krijg je korting. Het complete scooter rijbewijs pakket in Gouda kost €450. Dit is inclusief onbeperkt de scooter theoriecursus volgen, online oefenexamens maken en de 4 rijlessen. Ook alle kosten die het CBR in rekening brengt voor je examens zijn al bij dit bedrag inbegrepen.

Waar in Gouda zit Bromo?

Je vindt de cursuslocatie van Bromo Gouda aan de Zwolleweg 10. Het is zo’n 10 minuutjes fietsen naar de locatie van Bromo Gouda, gezien vanaf Gouda centraal station. Ook met het OV is de locatie prima te bereiken: vanaf Gouda centraal station pak je bus 1, 4 of 175. Afhankelijk van welke bus je neemt, ben je in 15 tot 30 minuten bij Bromo Gouda.

Wat is het adres van CBR Gouda?

Na afronding van de theoriecursus rijden we samen naar de CBR examenlocatie in Gouda. Mocht je met eigen vervoer willen: het CBR examencentrum Gouda vind je aan de Zwolleweg, nummer 10. Vanaf NS station Gouda is het ongeveer 10 minuten fietsen. Je kunt ook met het OV, neem hiervoor bus nummer 1, 4 of 175. Afhankelijk van welke bus je neemt, ben je met een reistijd van ongeveer 15 tot 30 minuten bij de examenlocatie van CBR Gouda.

 

Profiteer van de voordelen:

📍 LOCATIES

Bekijk alle locaties


📍 Alkmaar - Kitmanstraat 18
📍 Amersfoort - Leusderweg 6
📍 Amsterdam - Rhoneweg 32
📍 Den Haag / Rijswijk - Regulusweg 11
📍 Dordrecht - Zwaluwenburg 96 (Praktijk)
📍 Haarlem - Industrieweg 4E (Heemstede)
📍 Hilversum - Kamerlingh Onnesweg 2 (praktijk)
📍 Leiden - Jacoba van Beierenlaan 15 (praktijk)
📍 Naaldwijk - Galgepad 11, 2671 MV Naaldwijk
📍 Rotterdam / Barendrecht - Zeemanstraat 13A (Barendrecht)
📍 Utrecht - Manitobadreef 3565 CH
📍 Gouda - Zwolleweg 10
📍 Tiel - Stephensonstraat 25
📍 Hoorn - holenweg 14 hoorn
📍 Breda - Heerbaan 4 Breda
📍 Tilburg - Nimrodstraat 19
📍 Den Bosch - Hambakenwetering 13 A, 5231 DD 's-Hertogenbosch
📍 Almere - J.J. Slauerhoffstraat, 1321 HE
📍 Spijkenisse - Curieweg 19, 3208 KJ
📍 Zaandam - Kuilpad 1, 1509 AS Zaandam
📍 Bergen op Zoom - Gagelboslaan 162, 4623 AH Bergen op Zoom
📍 Roosendaal - Struikhei 37A, 4714 VC Sprundel
📍 Zoetermeer - Zilverstraat 40, 2718 RK Zoetermeer
📍 Eindhoven - Avignonlaan 9B, 5627 GA Eindhoven
📍 Maastricht - Park Stein 165, 6181 MA Elsloo
📍 Nijmegen - Wijchenseweg 2, 6537 TL Nijmegen
📍 Venlo - Antoniusplein 2, 5921 GV Venlo
📍 Arnhem - Hazenkamp 10, 6836 BA Arnhem
📍 Zwolle - Branderweg 15, 8042 PD Zwolle
📍 Den-Helder - Nijverheidsweg 8C, 1785 AA Den Helder
📍 Elsoo - Park Stein 165, 6181 MA Elsloo
📍 Roermond - Oude Trambaan 27, 6049 GT Herten
📍 Deventer - Duisburgstraat 10, 7418 BK Deventer
📍 Enschede - Burgemeester Stroinkstraat 300, 7547 RJ Enschede
📍 Apeldoorn - Antillen 11, 7333 PE Apeldoorn
📍 Almelo - Bedrijvenpark Twente 305, 7602 KL Almelo
📍 Goes - M.A. de Ruijterlaan 2, 4461 GE Goes
📍 Terneuzen - Octrooiweg 1, 4538 BP Terneuzen

Scooter rijbewijs halen in Gouda

Wil je jouw scooter rijbewijs halen in Gouda? Wij zorgen ervoor dat je de beste instructeurs krijgt en gemakkelijk leert. Nadat het theoretische gedeelte is afgerond gaan we meteen door met de praktijklessen bij een ervaren rijschool in de omgeving. Zo ben je geweldig voorbereid, waarbij je steeds één aanspreekpunt hebt. Wij zorgen ervoor dat jouw kans om in één keer te kunnen slagen zo groot mogelijk is (90% van onze leerlingen slaagt in één keer!).

Vragen over het rijbewijs voor de scooter in Gouda? Bel ons op 0850044369, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het handige contactformulier . We horen graag van je!

 

📍 Locaties

bromo scooter rijbewijs logo

BTW nummer :NL863723457B01

KVK nummer : 85735817

© 2022 | Bromo Rijbewijs | Made by Frontspace

scooter digid