Scooter praktijk lessen in Woerden

Zoek je scooter praktijk lessen in Woerden? Wij bereiden je perfect voor op het CBR-examen voor het scooterrijbewijs. Je volgt ’s morgens de praktijklessen, waarna je meteen dezelfde middag al examen kunt gaan doen. Zo zit het allemaal nog vers in je hoofd, om in de praktijk te brengen wat je eerder die dag hebt geleerd.

We werken samen met de beste rijscholen, bijvoorbeeld bij jou in de buurt in Woerden. Zo weet je zeker dat je les krijgt van ervaren instructeurs. Zij weten wat het CBR graag van je wil zien, om je daarop goed voor te bereiden. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt, om in maar 1 dag jouw scooter rijbewijs te halen.

Praktijklessen voor de scooter

De praktijklessen voor de scooter in Woerden volg je als je jouw theorie al op zak hebt. Het is de volgende stap, waarmee je jouw rijbewijs kunt gaan ophalen. Tijdens de lessen leer je op de scooter te rijden, rijd je volgens de verkeersregels en kijk je goed om je heen naar het verkeer waaraan je deelneemt.

Het zijn die onderdelen die aan bod komen, net als een aantal handige tips en tricks. Bovendien zal de instructeur alvast een examenroute met je rijden. Zo weet je tijdens de scooter praktijklessen in Woerden goed wat je kunt verwachten, om tijdens het examen niet voor verrassingen te komen te staan.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Maar liefst 90% van onze kandidaten slaagt in 1x en is op die manier bovendien in één dag geslaagd. Het is de snelste manier om jouw scooter rijbewijs te halen in Woerden en omgeving. Je volgt ’s morgens de praktijklessen. Dezelfde middag doe je al examen bij het CBR, omdat we dit alvast voor je hebben gereserveerd.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

1 dag cursus theorie scooter in Woerden

Zoek je de beste scooter praktijk lessen in Woerden en omgeving? Wij werken samen met de instructeurs die jou het best kunnen helpen. Bovendien gaan ze met je mee naar de examenlocatie in Utrecht. Daar krijg je nog een paar laatste tips en heb je nog even de tijd om je in alle rust voor te bereiden.

Vragen over onze 1 dag cursus theorie scooter in Woerden? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace