Scooter praktijk lessen in Spijkenisse

Zoek je scooter praktijk lessen in Spijkenisse? Wij werken samen met rijscholen bij jou in de buurt, waar ervaren instructeurs je daar graag mee helpen. Ondertussen heb je bij ons gewoon één aanspreekpunt, bijvoorbeeld als je vragen hebt over hoe laat de lessen beginnen. Die volg je namelijk ’s morgens vroeg, waarna je dezelfde middag al meteen examen kunt doen bij het CBR.

Wij zorgen ervoor dat je de scooter praktijk lessen in Spijkenisse en het CBR-examen in één dag kunt doen. Zo ben je snel geslaagd, bijvoorbeeld als je de theorie al een tijdje op zak hebt. Je krijgt na het praktijkexamen het rijbewijs voor de scooter, wat betekent dat je daarmee zelfstandig de weg op mag.

Praktijklessen voor de scooter

Wil je zo snel mogelijk starten met de praktijklessen voor de scooter in Spijkenisse? Je kun al vanaf 15,5 jaar lessen volgen, wat betekent dat je op jouw 16e meteen je rijbewijs kunt hebben en op de scooter weg kunt rijden. Wij zorgen ervoor dat je hier in één dag voor kunt slagen, waardoor je zelfs op het laatste moment nog snel jouw rijbewijs bij het CBR kunt halen.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Wil je graag het rijbewijs voor de scooter halen, maar heb je geen zin in een lange opleiding of een lang traject? Dat snappen we! Daarom brengen we je in contact met een rijschool waar de instructeurs ervoor zorgen dat je gewoon in één dag kunt slagen. Je volgt ‘s morgens de praktijklessen, om die middag examen te doen en bij het CBR jouw rijbewijs te halen.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Scooter praktijk in Spijkenisse

Zoek je naar scooter praktijk lessen in Spijkenisse, waarmee je in één dag jouw rijbewijs kunt halen? Wij zorgen ervoor dat je na een ochtend meteen die middag het CBR-examen kunt doen. De instructeurs rijden met je mee naar de examenlocatie , zodat je daar ruim op tijd bent en nog een paar handige tips krijgt.

Vragen over de scooter praktijk in Spijkenisse? Bel ons op 0634460777 , stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace