Scooter praktijk in Rotterdam

Klaar voor de scooter praktijk in Rotterdam? Je hebt jouw theorie op zak, dus het wordt tijd om ook het praktijkexamen te gaan plannen. Bij ons kan dat gewoon in één dag, samen met de praktijklessen die je daarvoor wilt volgen. ’s Morgens volg je de lessen, waarna je meteen die middag examen kunt doen bij het CBR.

We selecteren voor de scooter praktijk in Rotterdam een rijschool bij je in de buurt, die bekendstaat om de hoogste slagingspercentages. Zo kun je rekenen op een ervaren instructeur, die je precies leert wat er belangrijk is om de kans om in één keer te slagen zo groot mogelijk te maken.

Praktijklessen voor de scooter

De praktijklessen voor de scooter beginnen met uitleg, waarna je opstapt om voorzichtig de eerste meters te gaan maken. Je oefent uitgebreid, waarbij je de instructies krijgt via de portofoon. Zo gaat dat die middag ook bij het CBR-examen, om daar alvast goed aan te wennen. Je oefent met alle belangrijke situaties in het verkeer in Rotterdam, zodat je daarop alvast goed bent voorbereid.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Onze kandidaten slagen op die manier in één keer voor de scooter praktijk in Rotterdam. Het betekent dat je ’s morgens de lessen volgt, waarmee je in de middag de kans hebt om jouw rijbewijs te halen. Je kunt de kennis die nog vers in je geheugen zit meteen toepassen, waardoor de kans groot is dat jij ook in één keer zal slagen.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Scooter praktijk in Rotterdam

Wil je snel de scooter praktijk halen in Rotterdam? De ervaren instructeurs leren je alles wat belangrijk is en rijden daarna met je mee naar het examencentrum . Je bent daar ruim op tijd aanwezig en je krijgt nog een paar handige tips, om de kans groot te maken dat je meteen in 1x zal slagen.

Vragen over de scooter praktijk in Rotterdam? Bel ons op 0634460777 , stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace