Praktijk voor de scooter in Delft

Wil je de praktijk voor de scooter halen in Delft? Wij zorgen ervoor dat je daar de beste praktijklessen voor volgt. We brengen je in contact met een instructeur van een rijschool in de buurt, die bekendstaat om de hoogste slagingspercentages. Zo maak je de beste kans, om bovendien jouw rijbewijs gewoon in één dag te halen.

Je volgt ’s morgens de praktijklessen, waarna je die middag meteen examen doet bij het CBR. Uiteraard geven de instructeurs je handige tips mee en leggen ze je uit waar de examinator tijdens het examen op zal letten. Zo maak je de beste kans om in één keer te slagen.

Praktijklessen voor de scooter

Je kunt de praktijklessen voor de scooter in Delft volgen om meteen op jouw 16e verjaardag het rijbewijs te halen, zodat je met de nieuwe scooter de weg op mag. Tijdens de lessen leer je de scooter kennen, ga je daarop rijden en krijg je opdrachten via de portofoon. Dat werkt net zo als tijdens het examen bij het CBR, waardoor je daaraan alvast rustig kunt wennen.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Met onze methode ben je gewoon in één dag geslaagd. Je volgt ’s morgens de praktijklessen, waarna je de praktijk voor de scooter in Delft bij het CBR meteen die middag zal doen. De kennis zit nog vers in je hoofd, om die meteen toe te passen en daarmee de beste resultaten te bereiken.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
Zwolle: Punterweg 7C Zwolle
juni 2021
juli 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Praktijk voor de scooter in Delft

Wil je jouw praktijk voor de scooter in Delft halen? Wij zorgen ervoor dat je ’s morgens de lessen kunt volgen, waarna je die middag meteen het examen af kunt leggen. Dat doe je bij het examencentrum in Rijswijk , waar de instructeur natuurlijk met je mee naartoe gaat om je nog een paar laatste tips te geven.

Vragen over de scooter praktijk in Delft? Bel ons op 0634460777 , stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace