Scooter praktijk in 1 dag in Barendrecht

Ga je voor de scooter praktijk in 1 dag in Barendrecht? Wij zorgen er met de praktijklessen in de ochtend voor dat je meteen die middag praktijkexamen kunt doen. Het is de snelste en beste manier om je voor te bereiden. Wij zorgen ervoor dat je examen bij het CBR kunt doen als alle nieuwe kennis nog vers in je hoofd zit.

We brengen je in contact met een ervaren rijschool in de buurt, waar de instructeurs bekend staan om het hoogste slagingspercentage. Dat betekent dat je er de beste kans maakt om in één keer te slagen. En bovendien in één dag, omdat de praktijklessen voor de scooter maar een ochtend duren en je meteen diezelfde dag examen kunt doen.

Praktijklessen voor de scooter

Met de praktijklessen voor de scooter krijg je alles onder de knie wat er belangrijk is. Je krijgt de opdrachten via een portofoon, zoals dat tijdens het examen ook het geval zal zijn. Dat betekent dat je er alvast aan kunt wennen, waardoor je met de scooter praktijk in 1 dag in Barendrecht niet meer voor verrassingen komt te staan.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Wil je het liefst meteen het scooter rijbewijs hebben als je 16 jaar wordt? Wij zorgen ervoor dat je al in één dag geslaagd kunt zijn. Door ’s morgens de praktijklessen te volgen kun je meteen die middag examen doen. Je hebt daarna het rijbewijs in je bezit, zodat je zelf mag rijden op een scooter.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Scooter praktijk in Barendrecht

Ga je voor de scooter praktijk in 1 dag in Barendrecht? Wij zorgen ervoor dat je alles goed onder de knie krijgt en het CBR kunt overtuigen van je kwaliteiten. De instructeur rijdt natuurlijk met je mee naar de examenlocatie , om je daar nog een paar handige tips mee te geven.

Vragen over de scooter praktijk in Barendrecht? Bel ons op 0634460777 , stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace