Scooter examen voor de praktijk in Schelluinen

Ga je voor het scooter examen voor de praktijk in Schelluinen? Wij zorgen ervoor dat je ’s morgens de praktijklessen kunt volgen, zodat je meteen die middag het officiële examen bij het CBR kunt afleggen. We brengen je in contact met een rijschool bij je in de buurt, waar de instructeurs ervoor zorgen dat je gewoon binnen één dag geslaagd kunt zijn.

Uiteraard krijg je voldoende tijd om kennis te maken met de scooter, die onder de knie te krijgen en daarna voorzichtig de weg op te gaan. Je krijgt jouw opdrachten via de portofoon, waarmee je gaandeweg oefent en laat zien dat je het onder de knie hebt. Zodra je er klaar voor bent leg je ’s middags het praktijkexamen af, waarmee je na de theorie ook jouw praktijk en dus het rijbewijs zal halen.

Praktijklessen voor de scooter

Tijdens de praktijklessen voor de scooter in Schelluinen zorgen de instructeurs ervoor dat je alle belangrijke handelingen goed onder de knie krijgt. Ze leren je kijken en zorgen ervoor dat je de scooter goed zal beheersen. Op die manier laat je tijdens het CBR-praktijkexamen voor de scooter zien dat je zelfstandig en veilig de weg op kunt.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Maar liefst 90% van onze kandidaten slaagt in één keer, zodat je een geweldige kans maakt om dat ook voor elkaar te krijgen. Je kunt ’s morgens de praktijklessen volgen, waarna je ’s middags examen kunt doen en het rijbewijs zal halen. Dat betekent vervolgens dat jij snel de weg op mag met de nieuwe scooter, bijvoorbeeld vanaf je 16e verjaardag.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Scooter examen voor de praktijk in Schelluinen

Wil je het scooter examen voor de praktijk in Schelluinen doen en zoek je naar een zo snel mogelijke opleiding? Wij zorgen ervoor dat je zelfs in één dag kunt slagen. Na de praktijklessen rijdt de instructeur mee naar het examencentrum , waar je nog een paar laatste handige tips krijgt.

Vragen over de scooter praktijk in Schelluinen? Bel ons op 0634460777 , stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace