Praktijk voor de scooter in 1 dag in Rijswijk

De praktijk voor de scooter in 1 dag halen in Rijswijk? Wij zorgen ervoor dat je ’s morgens de lessen kunt volgen en meteen die middag examen kunt doen bij het CBR. We brengen je daarvoor in contact met een ervaren rijschool bij jou in de buurt. De instructeurs daar zorgen ervoor dat je alles goed onder de knie krijgt. En met ons heb je gewoon één aanspreekpunt voor vragen, dus dat werkt wel zo makkelijk en overzichtelijk.

We selecteren alleen rijscholen met een hoog slagingspercentage, zodat je zeker weet dat je er van de instructeurs de beste praktijklessen krijgt. Zij weten wat er belangrijk is, waar je op moet letten en waar het CBR naar zal kijken om je te beoordelen. Dat betekent dat je in 1 dag het praktijkexamen voor de scooter kunt halen, waarna jij het rijbewijs in je bezit krijgt.

Praktijklessen voor de scooter

Benieuwd hoe de praktijklessen in Rijswijk eruit zullen zien? Je maakt eerst kennis met de scooter, met de diverse functies en hoe je die kunt bedienen. Vervolgens ga je de weg op, waarna je opdrachten en instructies krijgt via de portofoon. Je oefent met de belangrijke situaties, om die middag bij het CBR te laten zien dat je goed zelfstandig door het verkeer kunt gaan.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Met de praktijk voor de scooter in 1 dag in Rijswijk is het niet nodig om een lange opleiding te volgen. In plaats daarvan zorgen we er met een aantal lessen achter elkaar voor dat je alles goed onder de knie krijgt. En tijdens het examen die middag zit alles nog goed in je hoofd, zodat je de grootste kans hebt om in één keer te slagen.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Praktijk voor de scooter in 1 dag in Rijswijk

Ga je voor de praktijk voor de scooter in 1 dag in Rijswijk? Wij zorgen ervoor dat je de grootste kans maakt om te slagen. De instructeurs van de rijschool rijden bijvoorbeeld met je mee naar het examencentrum . Daar geven ze je nog een paar laatste tips, om het examen in één keer te halen.

Vragen over de scooter praktijk in Rijswijk? Bel ons op 0634460777 , stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace