1 dagcursus voor de scooter praktijk in Dordrecht

Volg onze 1 dagcursus voor de scooter praktijk in Dordrecht en zorg ervoor dat je jouw rijbewijs zo snel mogelijk kunt halen. Je volgt ’s morgens de praktijklessen, waarna je meteen die middag examen kunt doen bij het CBR. Het is de snelste manier om voor jouw scooterrijbewijs te gaan, gewoon bij een rijschool bij jou in de buurt.

We selecteren de rijscholen op basis van hun slagingspercentage. Je weet op die manier zeker dat de instructeur goed weet wat er belangrijk is, waar je op moet letten en hoe je met een paar handige tips meer kans maakt. Niet voor niets slaagt tot 90% van onze kandidaten meteen in één keer.

Praktijklessen voor de scooter

Tijdens de praktijklessen voor de scooter in Dordrecht leer je de scooter kennen, ga je daar voor de eerste keer op rijden en zorgt de instructeur ervoor dat je die snel onder de knie krijgt. Vervolgens ga je de belangrijke (verkeers)situaties oefenen, zoals je die ook tijdens het praktijkexamen van het CBR tegen zal komen.

In ÉÉN dag geslaagd 🥳

Je volgt ’s morgens de lessen van de 1 dagcursus voor de scooter praktijk in Dordrecht. Meteen die middag doe je examen bij het CBR, omdat de kennis dan nog vers in je hoofd zit. Dat is het beste moment om meteen examen te doen, waarbij je een grote kans hebt om meteen te slagen.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

maart 2021
april 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

1 dagcursus voor de scooter praktijk in Dordrecht

Zoek je een 1 dagcursus voor de scooter praktijk in Dordrecht? Wij zorgen ervoor dat je daarop uitstekend bent voorbereid. Uiteraard gaat de instructeur met je mee naar het examencentrum , zodat je daar op tijd bent en je nog een paar laatste handige tips kunt krijgen. 

Vragen over de scooter praktijk in Dordrecht? Bel ons op 0634460777 , stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

© 2021 • BROMO   Made by Frontspace

BTW nummer : NL002307233B57
KVK nummer : 80882021