Scooter praktijk in één dag

Jouw scooter praktijk halen in één dag? Je volgt ’s morgens de praktijklessen bij de beste rijschool bij jou in de buurt. We selecteren de rijscholen op hun slagingspercentage, zodat je zeker weet dat je daar de grootste kans hebt om in één keer te slagen. Zo haal je de praktijk na jouw theorie, als laatste stap naar het rijbewijs.

Na de praktijklessen in de ochtend kun je meteen dezelfde middag praktijkexamen doen bij het CBR. De instructeur rijdt met je mee, waardoor je er ruim op tijd bent en je nog een paar laatste tips krijgt. Alle kennis zit nog goed in je hoofd, zodat je de beste kans hebt om jouw scooter praktijk in één dag te halen.

Meer lezen

Praktijklessen door ervaren instructeurs

De praktijklessen voor de scooter volg je bij ervaren instructeurs. Zij weten waar de examinatoren van het CBR op letten, dus wat je in ieder geval goed onder de knie moet hebben. Zo weet je zeker dat je goed bent voorbereid, op een scooter die bovendien steeds meer vertrouwd zal aanvoelen.

En heb je vragen over de praktijkonderdelen of wil je extra oefenen met een van de handelingen die je in het verkeer nog lastig vindt? De instructeurs die we selecteren hebben daar veel ervaring mee. Zij weten hoe ze jou goed moeten voorbereiden, zodat je met vertrouwen de scooter praktijk in één dag kunt halen.

Waarom bromo

Benieuwd waarom we je bij Bromo het best helpen om jouw scooter praktijk in één dag te halen? Wij begrijpen welke handelingen en vaardigheden je onder de knie moet hebben om bij het CBR te slagen. Zo zorgen we ervoor dat je goed oefent en dat we niets over het hoofd zien dat belangrijk is.

Je gaat samen met de instructeur naar het CBR bij jou in de buurt, zodat je daar het praktijkexamen kunt afleggen. Dat praktijkexamen plannen we meteen achter de praktijklessen aan, zodat je er meteen mee door kunt. En wil je met spoed examen doen? Dan kan dat al binnen 15 dagen.

  • CBR-gerichte scooter praktijklessen
  • Kennis, inzicht en praktische tips
  • Ervaren cursusdocenten met persoonlijke begeleiding
  • 90% slagingspercentage bij onze kandidaten
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace