Scooter praktijk examen in Utrecht

Scooter praktijk examen in Utrecht doen? We helpen je goed voor te bereiden, zodat je in 1x kunt slagen. En sterker nog, met onze praktijklessen kun je in één dag slagen. Je volgt ’s morgens de lessen door ervaren instructeurs. Daarvoor werken we samen met een goede rijschool bij jou in de buurt. Meteen die middag doe je al examen bij het CBR.

Heb je jouw theorie een tijdje gelegen gehaald en wil je nu door met de rest van je rijbewijs? Of wil je de theorie en de praktijk zo snel mogelijk achter elkaar halen? Wij zorgen er met de praktijklessen voor dat je het scooter praktijk examen in Utrecht in één dag kunt halen. Het is de snelste manier, met de examens die wij alvast voor je hebben ingekocht.

Praktijklessen voor de scooter

Zoek je naar praktijklessen voor de scooter? Wij bereiden je perfect voor op alles dat je kunt verwachten tijdens het praktijkexamen bij het CBR. We zorgen ervoor dat je de scooter goed kunt besturen, dat je veilig om je heen kijkt en dat je rijdt volgens de verkeers- en voorrangsregels die er gelden.

Uiteraard is er tijdens de lessen voor het scooter praktijk examen in Utrecht voldoende tijd om jouw vragen te stellen. Dus is er iets onduidelijk of wil je er graag nog een keer mee oefenen? Die mogelijkheid heb je, waarmee je zeker weet dat je vol vertrouwen naar het CBR kunt gaan voor het praktijkexamen.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Wil je scooter praktijk examen doen in Utrecht en je daarop goed voorbereiden? Wij zorgen ervoor dat je de lessen volgt die je nodig hebt. Dat doe je in 1 dag, waardoor je jouw scooter rijbewijs lekker snel kunt rijden bij het CBR.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

1 dag cursus theorie scooter in Utrecht

Wil je scooter praktijk examen doen in Utrecht en je daarop goed voorbereiden? Wij zorgen ervoor dat je de lessen volgt die je nodig hebt. Dat doe je in 1 dag, waardoor je jouw scooter rijbewijs lekker snel kunt rijden bij het CBR.

Mississippidreef 151
3565CE Utrecht

Uiteraard leren we je daar nog een paar handige ezelsbruggetjes en zorgen we voor de beste tips. Zo ben je goed voorbereid en kun je nog even ontspannen voordat je theorie-examen bij het CBR zal doen.

Vragen over onze 1 dag cursus theorie scooter in Utrecht? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace