Rijbewijs voor scooter in Naarden

Het rijbewijs voor jouw scooter halen in Naarden? In ons totaalpakket combineren we de theorie en de praktijk. Je volgt de beste theoriecursus, waarvoor 90% van onze kandidaten meteen de eerste keer slaagt. Daarna zorg je er met de praktijklessen voor dat je goed bent voorbereid op het praktijkexamen bij het CBR.

De theoriecursus volg je bij ons. De ervaren docenten weten wat het CBR van je vraagt en helpen je te oefenen met de vragen die je kunt verwachten tijdens het examen. Voor de praktijklessen werken we samen met een rijschool bij jou in de buurt. Daar zorgt een ervaren instructeur ervoor dat je alles goed onder de knie krijgt.

Rijbewijs: de theorie en praktijk

Als je gaat voor jouw rijbewijs voor de scooter in Naarden is het belangrijk dat je zowel de theorie als de praktijk goed onder de knie krijgt. We leren je tijdens de theoriecursus de verkeersregels, de voorrangsregels en al het andere dat belangrijk is om in één keer en in 1 dag te kunnen slagen.

Tijdens de praktijklessen voor het scooter rijbewijs in Naarden leer je de scooter te rijden, goed om je heen te kijken en je veilig door het verkeer te bewegen. Het zijn precies die elementen die het CBR belangrijk vindt, dus daar stemmen we de lessen voor je op af.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Wil je in 1 dag slagen voor het scooter rijbewijs in Naarden? We beginnen al vroeg met de theoriecursus en ook de praktijklessen. Dat betekent dat je meteen dezelfde middag examen kunt doen bij het CBR. De theoriecursus organiseren we 7 dagen in de week en 2x per dag, zodat je daar bovendien mee kunt starten wanneer jij wilt.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
Zwolle: Punterweg 7C Zwolle
juni 2021
juli 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Rijbewijs voor scooter in Naarden

Ga je voor de scooter praktijk in Naarden en wil je die in 1 dag halen? Wij zorgen ervoor dat je de beste praktijklessen volgt. Meteen daarna gaat de instructeur met je mee naar de examenlocatie in Utrecht . Daar krijg je nog een paar laatste tips. Ook heb je de tijd om nog even te ontspannen, zodat je zo goed mogelijk bent voorbereid op het examen voor de scooter praktijk in Naarden.

Vragen over het rijbewijs voor scooter in Naarden? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace