Praktijk voor de scooter in Tiel

Jouw praktijk voor de scooter halen in Tiel? Volg de praktijklessen in de ochtend, waarna je meteen dezelfde middag al examen kunt doen bij het CBR. Zo haal je het scooter rijbewijs in 1 dag, als je op dit moment de theorie al in je zak hebt. Het is de snelste manier, dankzij de praktijklessen door ervaren instructeurs die weten waar het CBR naar kijkt.

Je leert de scooter onder de knie te krijgen en goed te kijken, om je veilig door het verkeer te bewegen. Zo heb je de beste voorbereiding om jouw praktijkexamen bij het CBR goed af te leggen. Bovendien is er alle ruimte voor vragen, zodat je zoveel mogelijk ontspannen aan het examen kunt beginnen.

Praktijklessen voor de scooter

Tijdens de praktijklessen komen alle belangrijke onderdelen aan bod. Je leert over de scooter en hoe je moet kijken naar het andere verkeer. Daarnaast rijd je netjes volgens de voorrangs- en verkeersregels. De ervaren instructeurs houden je goed in de gaten, om het je aan te geven als bepaalde onderdelen nog wat meer aandacht nodig hebben.

Je begint al vroeg met de praktijk voor de scooter in Tiel. Dat betekent dat we genoeg tijd hebben om al je vragen te beantwoorden en bijvoorbeeld alvast een van de examenroutes met je te rijden. Meteen die middag doe je examen bij het CBR. De kennis zit nog vers in je geheugen, waarmee je een zo groot mogelijke kans hebt om te slagen.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Maar liefst 90% van onze kandidaten slaagt de eerste keer, dankzij de goede praktijklessen door ervaren instructeurs. Zij zorgen ervoor dat je goed bent voorbereid, en dat je alle vragen kunt stellen die je hebt. Zo maak je de beste kans om snel het rijbewijs te halen, met de praktijkexamens bij het CBR die wij alvast voor je hebben gereserveerd.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

1 dag cursus theorie scooter in Tiel

Wil je de praktijk voor de scooter in Tiel halen? Als je daar spoed mee hebt of er gewoon snel mee wilt beginnen staan wij voor je klaar. Je volgt de praktijklessen bij een rijschool bij jou in de buurt. De instructeur gaat natuurlijk met je mee naar het CBR in Utrecht . Daar kun je nog even ontspannen en krijg je een paar laatste tips om 1x te slagen.

Mississippidreef 151
3565CE Utrecht

Uiteraard leren we je daar nog een paar handige ezelsbruggetjes en zorgen we voor de beste tips. Zo ben je goed voorbereid en kun je nog even ontspannen voordat je theorie-examen bij het CBR zal doen.

Vragen over onze 1 dag cursus theorie scooter in Tiel? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace