Praktijk voor de scooter in Houten

Jouw praktijk voor de scooter halen in Houten? Wij helpen je de praktijklessen te volgen die je zoekt. Dat doe je bij een ervaren rijschool bij jou in de buurt, waar de rij-instructeurs ervoor zorgen dat je nog dezelfde dag klaar bent voor het examen bij het CBR.

Je haalt jouw scooterrijbewijs in één dag. ’s Morgens volg je de praktijklessen, waarna je ’s middags het examen doet en meteen kunt slagen. Je brengt de nieuwe kennis en ervaring die je hebt opgedaan in de praktijk, zodat je de grootste kans hebt om het in één keer te halen.

Praktijklessen voor de scooter

 

Tijdens de praktijklessen voor de scooter behandelen de instructeurs alles wat er belangrijk is om te weten. Natuurlijk oefen je met de verkeersregels, helpen ze je de scooter onder controle te krijgen en rijden ze de routes die je tijdens het examen kunt verwachten.

Zo weet je met de praktijk voor de scooter in Houten zeker dat je op de beste manier bent voorbereid. En voor het examen krijg je nog een paar handige tips en tricks mee, om de kans nog groter te maken dat je in 1x slaagt bij het CBR.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Maar liefst 90% van onze kandidaten slaagt in één keer voor het examen bij het CBR. Dat betekent dat je in 1 dag geslaagd kunt zijn, waardoor je er geen lange opleiding voor hoeft te volgen. In plaats daarvan is het voldoende om ’s morgens de lessen te volgen, waarna je meteen dezelfde dag examen kunt doen.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Sir Winston Churchilllaan 297 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
Leiden : Sir Winston Churchilllaan 297 Rijswijk
Schelluinen : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
augustus 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

1 dag cursus theorie scooter in Houten

Wil je de scooter praktijk in Houten halen? En het liefst gewoon in 1 dag? Wij begrijpen dat je graag snel wilt slagen, waarna je het rijbewijs in handen krijgt en je zelf kunt gaan rijden wanneer je wilt.

De praktijklessen volg je gewoon bij jou in de buurt. We werken samen met ervaren rijscholen, waar de instructeurs precies weten wat er nodig is. Bovendien gaan ze met je mee naar het examencentrum in Utrecht . Zo geven ze je nog een paar laatste tips mee, zodat je kunt slagen voor de scooter praktijk in Houten.

Vragen over onze 1 dag cursus theorie scooter in Houten? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace