1 dag cursus theorie scooter in Baarn

Wil je jouw praktijk voor de scooter in 1 dag halen in Baarn? Wij zorgen ervoor dat je meteen dezelfde middag praktijkexamen kunt doen, nadat je die ochtend de lessen hebt gevolgd. We beginnen ‘s morgens al vroeg, zodat je alle tijd hebt om overal goed mee te oefenen en de scooter geweldig onder de knie te krijgen.

Uiteraard werken we samen met ervaren instructeurs, bij de beste rijscholen bij jou in de buurt. Zij weten wat het CBR graag van je wil zien, om je daarop goed voor te bereiden. Zo weet je wat je kunt verwachten en kun je erop vertrouwen dat je na een ochtend met de praktijklessen klaar bent om examen te gaan doen.

Praktijklessen voor de scooter

Ben je benieuwd hoe de praktijklessen voor de scooter in Baarn eruit zien? Je leert de scooter kennen, gaat er veilig mee op weg en kijkt bijvoorbeeld goed om je heen. Daarnaast rijd je volgens de verkeers- en voorrangsregels en neemt de instructeur de mogelijke examenroutes al een keer met je door.

Zo ben je goed voorbereid op wat je van het CBR kunt verwachten. Het betekent dat je jouw praktijk voor de scooter in 1 dag kunt halen in Baarn. Zo haal je het scooter rijbewijs, als je de theorie inmiddels op zak hebt.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Wil je ook in één dag slagen voor het scooter rijbewijs? Met de praktijklessen en het examen meteen daarna is dat precies wat je kunt doen. Maar liefst 90% van onze kandidaten slaagt de eerste keer. Dat betekent dat je een goede kans maakt om meteen het scooter rijbewijs te halen en er daarna lekker zelf op te kunnen rijden.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

1 dag cursus theorie scooter in Baarn

Wil je de praktijk voor de scooter in 1 dag halen in Baarn of omgeving? Wij vinden de instructeurs waar je kunt komen lessen. Dat doe je ’s morgens, om die middag daarna meteen examen te doen. Zo weet je zeker dat je de scooter praktijk in één dag kunt halen, waarna je het rijbewijs in bezit hebt.

De instructeur gaat met je mee naar de examenlocatie in Utrecht . Daar krijg je nog een paar laatste tips, net als wat tijd om je in alle rust en ontspanning goed voor te bereiden.

Vragen over onze 1 dag cursus theorie scooter in Baarn? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace