1 dag cursus theorie scooter in Amersfoort

De praktijk in 1 dag halen voor de scooter in Amersfoort? Het kan, dankzij de praktijklessen waarvoor we samenwerken met ervaren rijscholen bij jou in de buurt. De goede instructeurs hebben al tientallen tot honderden kandidaten opgeleid. Ze weten wat er belangrijk is, om jou daarmee goed voor te bereiden op wat het CBR graag van je wil zien.

Tijdens de praktijk in 1 dag voor de scooter in Amersfoort volg je ’s morgens de praktijklessen. We beginnen daarmee al vroeg, zodat we voldoende tijd hebben om alles met je door te nemen. Dezelfde middag doe je meteen examen bij het CBR. Zo weet je zeker dat de kennis nog vers in je geheugen zit, voor een zo groot mogelijke kans om te slagen.

Praktijklessen voor de scooter

De praktijklessen voor de scooter in Amersfoort leren je in 1 dag de scooter onder controle te krijgen, goed om je heen te kijken in het verkeer en je te houden aan de verkeers- en voorrangsregels. Het zijn die elementen die allemaal aan bod komen, om je goed te leren hoe je op de scooter moet rijden.

Tijdens de praktijklessen heb je natuurlijk de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen. Zo kun je de 1 dagcursus voor de scooter in Amersfoort goed gebruiken om je uitstekend voor te bereiden. Wij zorgen ervoor dat je met een goed gevoel naar het CBR kunt gaan, om daar jouw scooter rijbewijs in 1x te gaan halen.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Maar liefst 90% van onze kandidaten slaagt in 1x, waardoor je een veel grotere kans hebt dan zonder de praktijklessen. Dat betekent bovendien dat je snel jouw scooter rijbewijs kunt halen, bijvoorbeeld als je de theorie al een tijdje op zak hebt. Wij zorgen ervoor dat je niet langer hoeft te wachten, ook niet als je er spoed mee hebt.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

1 dag cursus theorie scooter in Amersfoort

Benieuwd naar onze praktijk in 1 dag voor de scooter in Amersfoort? We brengen je graag in contact met een ervaren rijschool bij jou in de buurt. De instructeurs weten hoe ze jou moeten voorbereiden. Bovendien gaan ze met je mee naar de examenlocatie in Utrecht. Daar krijg je nog een paar handige tips, net als wat tijd om je even te ontspannen. Zo heb je de beste kans om jouw praktijk in 1 dag te halen en daarna in het bezit te zijn van het rijbewijs.

Mississippidreef 151
3565CE Utrecht

Uiteraard leren we je daar nog een paar handige ezelsbruggetjes en zorgen we voor de beste tips. Zo ben je goed voorbereid en kun je nog even ontspannen voordat je theorie-examen bij het CBR zal doen.

Vragen over onze 1 dag cursus theorie scooter in Amersfoort? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace