bromo logo png
 • CURSUSSEN & LOCATIES
 • CURSUSSEN & LOCATIES
 • man en vrouw op de scooterscooter theorie 7 dagenhalve blauwe rondje

  fritsvaneldik

  7 dagen cursus png
  halve witte rondje met oranje bovenkant

  Frits van Eldik fanpagina

  Op deze pagina kom je meer te weten over Frits van Eldik. Frits is een professionele fotograaf die vooral bekend is als (motor)sportfotograaf. De afgelopen 20 jaar stond hij langs het circuit bij onder andere LeMans, de MotoGP en Formule 1-races. Bij Bromo houden we wel van een beetje snelheid, mooie plaatjes van Formule 1-auto’s kunnen we wel waarderen.

  F1 foto’s kopen

  Wil je een afdruk van een van de foto’s van Frits aanschaffen? Kijk dan eens op de website https://www.fritsvaneldik.com/nl/, je kunt de foto’s hier kopen op A2 of A1 formaat. Voor een afdruk op A2 formaat betaal je €149, een foto op het grotere A1 formaat kost €219. De foto wordt gratis verzonden (binnen Nederland).

  Foto’s op een ander formaat

  De foto’s zijn ook beschikbaar in andere formaten dan A2 en A1. Neem hiervoor contact op met Frits via info@fritsvaneldik.com. Vermeld hierbij in ieder geval de titel van de foto en het gewenste formaat van de afdruk.

  Camera en apparatuur

  Frits is ambassadeur van Canon en werkt dus vanzelfsprekend met Canon-producten. De Canon EOS 1Dx Mark II is zijn vaste gereedschap. In totaal draagt hij standaard 3 camera’s met zich mee: twee keer de EOS 1Dx Mark II en de nieuwe Canon EOS R. Deze fotograaf werkt het liefst met prime-lenzen uit de Canon L-serie. Bijvoorbeeld de EF 14mm F/2.8 L, de EF 24mm F/1.4 L en de 85mm F/1.4L.

  Social media-kanalen van Frits

  Frits van Eldik is actief op Instagram en Facebook, klik hieronder door naar zijn kanalen.
  https://www.facebook.com/fritsvaneldikphotography/
  https://www.instagram.com/frits_van_eldik/

  Zelf rijden? Scooter rijbewijs halen!

  Vaak is de scooter je eerste motorvoertuig. Wanneer je wilt starten met scooter rijden is het natuurlijk wel de bedoeling dat je dit veilig doet. Kies daarom voor een scooter opleiding bij Bromo en leer op een leuke manier veilig rijden. Bekijk hier de mogelijkheden om je scooter rijbewijs in 1 dag te halen. Ook is het mogelijk om enkel de scooter theorie of juist scooter praktijk via Bromo te behalen. Heb je al een rijbewijs en ga je in de koude wintermaanden op pad? Check dan hier onze winterse veiligheidstips.