Examen voor de scooter praktijk in Maarssen

Wil je examen voor de scooter praktijk in Maarssen of omgeving doen? Wij zorgen ervoor dat je ’s morgens de praktijklessen kunt volgen, waarna je meteen die middag examen doet bij het CBR. Zo weet je zeker dat de kennis nog vers in je geheugen zit, om het in de praktijk te brengen en daarmee jouw scooterrijbewijs te halen.

We werken daarvoor samen met ervaren instructeurs, die goed weten wat er nodig is om voor het praktijkexamen te slagen. Met hun tips, tricks en aanbevelingen slaagt 90% van onze kandidaten meteen de eerste keer. Jij kunt dus in 1 dag jouw rijbewijs voor de scooter halen, als je de theorie al op zak hebt natuurlijk.

Praktijklessen voor de scooter

Tijdens de praktijklessen voor de scooter gaat het om alle onderdelen die tijdens het examen aan bod zullen komen. De examinator controleert bijvoorbeeld of je de voorrangsregels kent, of je de verkeersregels kent, veilig op de scooter kunt rijden en goed om je heen kijkt als je deelneemt aan het verkeer.

Het zijn allemaal onderdelen die de instructeurs in Maarssen je zullen leren. Zo bereiden ze je goed voor op het examen voor de scooter praktijk dat je bij het CBR zal afleggen.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Wil jij ook in één dag geslaagd zijn voor het scooter rijbewijs? Wij zorgen ervoor dat je de beste praktijklessen in Maarssen kunt volgen. Je bent geweldig voorbereid op het CBR-examen, inclusief alle handige tips die daarbij belangrijk zijn. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd zal zien, terwijl je meteen dezelfde middag na de lessen al examen kunt gaan doen.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

1 dag cursus theorie scooter in Maarssen

Wil je onze 1 dag cursus theorie voor de scooter in Maarssen volgen? Wij zorgen ervoor dat je goed bent voorbereid op alles wat je kunt verwachten. Het is de beste manier om zeker te weten dat het aan jou niet zal liggen. Na de theoriecursus gaan we samen naar de examenlocatie in Utrecht :

Mississippidreef 151
3565CE Utrecht

Uiteraard leren we je daar nog een paar handige ezelsbruggetjes en zorgen we voor de beste tips. Zo ben je goed voorbereid en kun je nog even ontspannen voordat je theorie-examen bij het CBR zal doen.

Vragen over onze 1 dag cursus theorie scooter in Maarssen? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace